Dnevne sobe za vsak okus in vsak žep

Oprema dnevne sobe tako kot pohištvo in ureditev drugih prostorov v stanovanju odraža predvsem dve stvari: vaš osebni okus in vaš življenjski slog. Pohištvo je seveda odvisno tudi od velikosti dnevne sobe, a predvsem je pri izbiri pomembno to, da se v svojem domu dobro počutite in da ustreza vašim željam in potrebam. V podjetju Pohištvo Erjavec imamo poleg opreme za kuhinje, jedilnice in druge prostore na voljo tudi dnevne sobe za vsak žep. Naj TV omarice, klubske mizice, omare in regali za dnevno sobo v različnih slogih dopolnijo vaš dom in ga napolnijo s toplino.

 

Velike dnevne sobe z obilico prostora

Čeprav imate na voljo velik prostor, naj bo tudi v tem primeru oprema dnevne sobe izbrana skrbno in s premislekom. Če je prostor velik, še ne pomeni, da lahko vanj postavite kar koli ali ga napolnite do zadnjega kotička. Tudi velike dnevne sobe so lahko neprimerno opremljene. Ne glede na to, če še nimate ideje, kako opremiti, ali pa si že predstavljate, kje bi lahko stali na primer regali za dnevno sobo, se oglasite v našem salunu. Upoštevali bomo vaše želje in ideje, vam pomagali izbrati in vam izdelali 3D-izris dnevne sobe. Z njim si boste z lahkoto predstavljali, kakšen bo videti opremljen prostor in kašen bi bil z drugačno opremo.

 

Oprema dnevne sobe

 

Oprema za majhne dnevne sobe

Pri majhnih prostorih ljudje navadno iščejo predvsem ustrezno velikost pohištva, malce pa pozabijo na videz. A tudi majhne dnevne sobe so s pravo opremo lahko lepe in praktične, včasih celo bolj, kot veliki prostori. Pomembno je , da so omarice, miza ali regali za dnevno sobo prilagojeni meram prostora in željam uporabnika. S 3D-izrisom dnevne sobe vam bomo pomagali izbrati pravo pohištvo, naši svetovalci pa so vam na voljo za nasvete glede uporabnosti in praktičnosti. Slog in barvne kombinacije pa so seveda popolnoma odvisne od vas. Za majhne dnevne sobe je pomembno predvsem to, da jih popolnoma ne napolnite s pohištvom, ampak kljub majhnosti omogočite prostoru, da diha. S pravo opremo pa lahko dosežete tudi to, da je prostor videti večji, kot je v resnici.

 

Pohištvo Erjavec | Dnevne sobe, oprema dnevne sobe, regali za dnevno sobo – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Dnevne sobe, oprema dnevne sobe, regali za dnevno sobo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA