Navdušujoča hialuronska kislina v naravnih kremah za obraz Afrodita

 

Hialuronska kislina je navdušujoča sestavina naše nove anti-age linije Hyaluron LIFT, ki omogoča vidno glajenje gubic preko nanosa naravne vlažilne kreme za obraz Hyaluron LIFT. Krema proti gubam deluje kot zaščita pred staranjem, saj vaši koži zagotavlja vlago in se razpršuje v globje plasti kože, s tem pa spodbudi nastajanje kolagena in elastina – dveh najpomembnejših proteinov v telesu.

 

Patentirana stoodstotno naravna hialuronska kislina

 

Zdrava, mladostna koža vsebuje veliko naravne vlažilne snovi, imenovane hiauronska kislina, ki je del mreže kolagenskih vlaken in elastana v koži. Ko pa jo z leti zaradi škodljivih zunanjih vplivov vaša koža začne izgubljati, se na njej pojavijo nezaželene kožne gubice in gube. Po 60. letu starosti imate v telesu zgolj še 10 odstotkov prvotne količine hialuronske kisline, kar se kaže v zmanjšani elastičnosti kože, njeni suhosti, poškodovanosti, slabi čvrstosti ter izraženih gubicah.

 

Naravne kreme za obraz Afrodita za pomlajevanje obraza

 

Vlažilne kreme za obraz Afrodita vsebujejo patentirano stoodstotno naravno hialuronsko kislino, ki učinkuje na več nivojih. Poleg tega, da spodbuja sintezo kolagena, s čimer povečuje čvrstost kože ter izboljšuje povezave med celicami, tudi normalizira vlaženje kože in ponovno vzpostavlja obnovitveno sposobnost kože. Krema proti gubam Hyaluron lift tako zagotavlja učinkovit pomlajevalni učinek kože ter izboljšuje biomehanske lastnosti vaše kože.

 

Krema proti gubam omogoča povečano navlaženost in regeneracijo kože

 

Rezultati, pridobljeni preko raziskave, so pokazali, da uporaba vlažilne kreme za obraz Hyaluron lift rezultira v 91 % bolj čvrsti koži, 81 % bolj gladki koži, 87 % boljšim tonusu kože ter 91 % bolj navlaženi koži obraza oziroma telesa. Naravne kreme za obraz so tako naravna izbira za vas, če imate težave s suho, trdo in grobo kožo, z zategovanjem kože ter z motečimi kožnimi gubicami po obrazu in telesu.

 

Široka ponudba – od naravne vlažilne kreme za obraz do lifting koncentrata

 

Naravne kreme za obrazNaša linija Hyaluron lift obsega naravne kreme za obraz za vse vrste kože ter za številne priložnosti. Hranljiva lifting krema denimo najbolj ugaja suhi, dehindrirani koži brez tonusa, vlažilna lifting krema proti gubam, ki kožo predvsem obilno vlaži, pa najbolj prija normalni do mešani koži. Lifting krema za oči je namenjena nežnemu razvajanju kože okrogoči, lifting koncentrat pa obilnemu vlaženju prav vseh tipov kože. Poleti in v zimskem času ga za boljše učinkovanje nanesite kot podlago vlažilni lifting kremi proti gubam.

Pustite čudoviti moči naravne hialuronske kisline, da vam s pomočjo naravne vlažilne kreme za obraz izravna kožne gubice ter omogoči sproščen občutek kože brez zategovanja.

Obiščite našo spletno stran http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/ in poizvedite več o naših proizvodih.

 

Kozmetika Afrodita | Hialuronska kislina v kremah za obraz deluje pomlajevalno - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Kozmetika Afrodita d.o.o.
Naslov
Kidričeva ulica 54
3250 Rogaška Slatina
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
03 8121160
Seznam fraz
Hialuronska kislina, naravne kreme za obraz, krema proti gubam, vlažilne kreme za obraz, Pomlajevanje obraza
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA