Profesionalno krivljenje in razrez pločevine z numerično krmiljenimi stroji (CNC)


Upogibanje pločevine sodi med najbolj razširjene tehnološke postopke preoblikovanja pločevine, profilov in cevi. Krivljenje pločevine nam omogočajo numerično krmiljeni stroji (CNC), s pomočjo katerih lahko izdelamo cel kos naenkrat, brez odlaganja obdelovanca. Obenem pa imamo tudi možnost krivljenja izdelkov kompleksnih oblik.
Sodobni stroji za krivljenje in rezanje pločevine poskrbijo za vsestransko storilnost, zato lahko tudi v podjetju Juhant d.o.o. brez težav ugodimo še tako nenavadnim željam vseh, ki se zanimate za pločevino in izdelke iz nje.


CNC krivljenje pločevine - postopek


CNC krivljenje pločevine je postopek, ki poteka tako, da se pločevina najprej vpne in se nato postopoma krivi od enega konca do drugega. Postopoma je naenkrat opravljena posamezna smer in kot krivljenja. Najprej se ukrivi začetek pločevine v določeno smer pod določenim kotom. Nato se pločevina premakne naprej, tako da se krivi naslednje mesto, lahko v enako ali drugačno smer. Z numeričnim krmiljenjem lahko vnaprej natančno določimo kot in smer krivljenja, obenem pa tudi
zmanjšamo možnost nezaželenih deformacij in poškodb na kovini. Poleg tega razrez inkrivljenje pločevines pomočjo strokovnih naprav za oblikovanje pločevine izbranemu materialu zaradi kakovostne izvedbe zagotavljata tudi daljšo življenjsko dobo.

VEČ O RAZREZU PLOČEVINE


Razrez pločevine v prečni in vzdolžni izvedbi


V podjetju Juhant d.o.o nudimo razrez pločevine in profilov tako v prečni kot tudi v vzdolžni izvedbi. CNC razrez pločevine se uporablja na številnih področjih izdelovanja specializiranih konstrukcij, pa naj gre za letalsko, avtomobilsko ali gradbeniško industrijo. Kakovostno in natančno CNC rezanje pločevine in upogibanje pločevine dopolnjuje ugodna cena storitve, ki vam bo pomagala prihraniti pri stroških krivljenja pločevine.
Seveda pa ne smemo pozabiti, da mora za dober končni izdelek biti uporabljena kakovostna nerjaveča pločevina, za postopek krivljenja in rezanja pločevine pa ni dovolj samo teorija, ampak mora ta biti opravljen skrbno in profesionalno, z zanesljivimi napravami in usposobljenimi delavci.

Krivljenje pločevinerazrez pločevine

Razrez in krivljenje pločevine predstavljata le del naših strokovnih storitev, zato vas vabimo, da obiščete našo spletno stran:http://www.juhant.si/ in preverite našo ostalo ponudbo.