Iskanje kadrov - Headhunting recruitment in selekcija kadrov

Iskanje kadrov - rekrutiranje in selekcija kadrov zahteva inovativen in drzen pristop

Vi ste nekaj posebnega. Vaše podjetje je unikatno. Zato vam za iskanje kadrov ne more biti dovolj le klasična agencija za zaposlovanje. Rekrutiranje zaupajte pravim strokovnjakom, ki uporabljajo preverjene metode za rekrutiranje kadrov. Za vsako delovno mesto opravimo poglobljeno analizo, vezano na vsebino delovnega mesta in položaj, ki ga zaseda v strukturi vašega podjetja. Upoštevamo zgodovino vašega podjetja ter skušamo čim bolj ustreči vaši viziji. Zavedati se morate, da visoko profiliranih delovnih mest nikoli ne boste zapolnili z oglasom ali s pomočjo klasične agencije za zaposlovanje. Mi vam nudimo več.

 

Iskanje kadrov - kaj je headhunting in kakšno vlogo igra pri selekciji kadrov?

Iskanje kadrov zahteva spretnost, ki jo lahko nudijo samo podjetja z dobro izdelanim programom. Klasična agencija za zaposlovanje večinoma služi kot tržnica za delodajalce, vendar vsi vemo, da resnično dobrih stvari ne kupimo na tržnici, ampak v specializirani trgovini. JKPS d.o.o. s registrirano blagovno znamko REECROOTER™ smo specialisti za recruitment. Headhunting je namenjen vsem, ki iščejo kvaliteten vodstveni kader ali ozko profiliran nišni poklic, kjer delovne sile primanjkuje. Rekrutiranje takšni profilov ljudi zahteva več kot samo oglas za delovno mesto. Naši agenti za vas kontaktirajo tudi ljudi, ki jih vi sami zaradi zakonodajnih omejitev ne morete neposredno kontaktirati. Rekrutiranje in iskanje kadrov prevzamemo mi, v dogovoru z vami glede vseh podrobnosti želenega delovnega mesta.

 

Iskanje kadrov - headhunting kot  mediacija in rekrutiranje na podlagi win-win situacije

Agresivno iskanje kadrov nikoli ne pripelje do zadovoljivega razmerja med delodajalcem in delodajalcem. Samo obljuba višje plače ne zadostuje za rekrutiranje. Headhunting deluje ne samo kot iskanje kadrov, selekcija kadrov in njihovo rekrutiranje, ampak ima bistveno vlogo kot mediator med dvema stranema, ki iščeta win-win situacijo. Rekrutiranje bo dolgoročno uspešno samo v primeru, da delodajalec dobi najboljši možen kader za prosto delovno mesto, delavec pa pogoje za delo, ki ga resnično stimulirajo. Iz pogovor s kandidati vam lahko svetujemo, kaj privlači kader, ki ga potrebujete in kdaj bodo vaši pogoji sodelovanja privabili velik krog potencialnih kandidatov. Iskanje kadrov in selekcija kadrov je naše delo, vam pa svetujemo, kako lahko sami izboljšate možnosti za uspešno recruitment najboljšega kadra.

 

JKPS d.o.o. I iskanje kadrov, selekcija kadrov, headhunting, recruitment, rekrutiranje, agencija za zaposlovanje - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID