Iskanje kadrov ter selekcija kadrov - rekrutiranje med najboljšimi iskalci zaposlitve za vaše podjetje

Iskanje kadrov - za vas vključimo najširši nabor potencialnih kandidatov - sledi temeljita selekcija kadrov

Iskanje kadrov je zahtevno opravilo, selekcija kadrov pa je izjemnega pomena. Vsako podjetje si želi kvalitetnega kadra, s katerim lahko ustvari konkurenčno poslovno okolje in pridobi tisto dodatno prednost pred svojo konkurenco. Zato za iskanje kadrov naše podjetje opravi temeljito analizo trga in za vas, ne samo med iskalci zaposlitve, ampak med najširšim naborom kandidatov, najde ustrezne kandidate za rekrutiranje. Obstaja velika verjetnost, da se talentiran in ambiciozen kader že nahaja v delovnem razmerju. Raziskave kažejo, da bi več kot 80% zaposlenih menjalo zaposlitev, če bi dobili konkurenčno ponudbo. T.i. headhunting, ki je naša specializirana dejavnost, zagotovi, da bo vaša ponudba dosegla najboljši kader, najsi bodo prvi iskalci zaposlitve ali izkušen kader najboljših konkurenčnih podjetij - pasivni iskalci zaposlitve. Dobra baza kandidatov je predpogoj za uspešno selekcijo kadrov.

 

Standarden postopek iskanja kadrov vsebuje:

 

Selekcija kadrov - za vas strokovno in na podlagi uveljavljenih postopkov opravimo selekcijo kadrov

Podjetje JKPS d.o.o. smo edinstven iskalec talentov v Sloveniji, BIH in Srbiji. Mreža talentiranih in sposobnih ljudi, ki smo jo gradili skozi leta delovanja, je zagotovilo za izbiro najprimernejšega kandidata za vaše podjetje. Selekcija kadrov preko naše registrirane blagovne znamke REECROOTER™ zagotavlja uspešno rekrutiranje.

 

V predselekcijskem postopku, ki vključuje zbiranje prijav, pregled življenjepisov in informativni telefonski razgovor, naredimo prvo selekcijo med iskalci zaposlitve.

 

Glavna selekcija kadrov vključuje naslednje bistvene elemente:

  • selekcija kadrov z osebnimi razgovori,
  • selekcija s preverjanjem referenc,
  • selekcija kadrov z izborom ožjega kroga ustreznih kandidatov,
  • selekcija s pomočjo organiziranja in izvedbe psihometričnih in ocenjevalnih testiranj kandidatov (v dogovoru z vašim podjetjem)

 

Iskanje kadrov in njihova selekcija ni omejena na Slovenijo

Cilj kolektiva JKPS je izbira najboljšega možnega kandidata za vaše podjetje ne glede na ovire. Naša prednost je fleksibilnost delovnega časa, naša pisarna pa je teren. Iskanje kadrov ni omejeno samo na Slovenijo, ampak pokrivamo širše območje držav bivše Jugoslavije. Naša najmočnejša poslovna prednost je headhunting. Boj za rekrutiranje najboljšega kadra zahteva od nas izredno fleksibilnost in dobro poznavanje trga dela, podjetij in panog. Upamo si trditi, da smo si z leti izkušenj ustvarili socialno mrežo, ki nam omogoča dostop do dovolj velike baze podatkov, da zadovoljimo še tako zahtevno stranko z našo selekcijo kadrov

 

JKPS. d.o.o. I Iskanje kadrov, selekcija kadrov, rekrutiranje, iskalci zaposlitve - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID