Headhunting Slovenia - iskanje kadrov in selekcija kadrov
ter kadrovsko svetovanje - headhunting JKPS

 

Headhunting Slovenia JKPS d.o.o.

 

Headhunting Slovenia - iskanje kadrov, ki si jih resnično želite

Headhunting je angleški izraz, ki pomeni iskanje kadrov za podjetja. Iskanje poteka na različne načine. V tujini že dalj časa poznajo način iskanja kadrov, ki ga imenujemo headhunting. Slovenija tak način iskanja kadrov šele odkriva in naše podjetje vam na področju headhuntinga ponuja vrhunske storitve. Headhunting je dobesedno lov za najboljšim kadrom, ne glede na to, ali je ta že v delovnem razmerju s konkurenčnim podjetjem. Če vaše prosto delovno mesto zahteva vrhunsko izobražen kader z delovnimi izkušnjami, ali pa delujete na področju, kjer so poklici v deficitu, je headhunting edina možnost, kako si zagotoviti konkurenčno prednost.

 

Headhunting Slovenia - selekcija kadrov, ki zajema širok nabor kandidatov

Za dobro selekcijo kadrov moramo upoštevati čim več možnih kandidatov za delo. Običajno iskanje kadrov zajame le ljudi, ki so brezposelni in aktivno iščejo zaposlitev. Headhunting vam zagotovi veliko širši nabor kandidatov in s tem možnost boljše selekcije kadrov. Headhunting v Sloveniji kot drugje po svetu skrbi za nov odnos med delodajalcem in delojemalcem. Delodajalec mora veliko bolje skrbeti za svoje zaposlene. Poleg denarnih stimulacij so pomembni predvsem dobri pogoji za delo, možnost napredovanja in dobra klima med zaposlenimi v podjetju.

 

Headhunting Slovenia - zagotovite si selekcijo kadrov, ki vam bo dala konkurenčno prednost

Headhunter je detektiv, ki je specializiran za iskanje kadrov. Naše podjetje si je z izkušnjami nabralo prave povezave in si zagotovilo dovolj znanja, da uspešno pristopa k potencialnim strankam. Headhunting v Sloveniji je edina možnost, ki zagotavlja, da takoj začnete delati z vrhunskim kadrom. Predvsem za tuja podjetja je vstop na slovenski trg izredno težak. Jezikovne in kulturne ovire višajo še rigidna mobilnost zaposlenih in navezanost na podjetje. Headhunting Slovenia, JKPS d.o.o., odpravi te probleme. Selekcija pravega kadra vas takoj naredi za glavnega akterja na svojem področju. Headhunting - iskanje in selekcija kadrov z nasveti kadrovskega svetovanja - so prava pot za uspešno poslovanje in dobro delovno klimo podjetja.

 

JKPS d.o.o. I Headhunting Slovenia, iskanje kadrov, selekcija kadrov, kadrovsko svetovanje - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID