Prevajanje, lektoriranje in še kaj vam opravimo hitro

Prevajanje, lektoriranje in tehnično urejanje so storitve, ki jih v kompletu potrebujejo študenti pred oddajo diplomske naloge. Večina študentov potrebuje lektoriranje slovenščine, nekateri pa potrebujejo lektoriranje tujih jezikov, npr. lektoriranje angleškega jezika, če so diplomsko nalogo napisali v tujem jeziku. Cena za lektoriranje angleščine je pri nas izredno ugodna, lektoriranje besedil v slovenskem jeziku pa je pri nas celo najcenejše v državi. Ne glede na to, ali potrebujete lektoriranje besedila v slovenskem jeziku ali pa lektoriranje za angleški jezik, ste seveda dobrodošli. Prevajanje, lektoriranje in tehnično urejanje za veseljem izvajamo za študente, saj za njih radi delamo.


Prevajanje, lektoriranje - vse na enem mestu

To, da lahko pri nas dobite prevajanje, lektoriranje in tehnično urejanje, je vsekakor prednost, saj boste vse opravili le pri enem izvajalcu. Ker izvajamo lektoriranje tujih jezikov - lektoriranje angleškega jezika, vam lahko poleg lektoriranja slovenščine izvedemo tudi lektoriranje diplomskega povzetka, če je ta že napisan v angleščini. Dodatni strošek za to bo minimalen, saj je cena za lektoriranje angleščine le nekaj višja od tiste v slovenščini.

LEKTORIRANJE NALOG IN PREVOD POVZETKA V TUJ JEZIK


Lektoriranje angleškega jezika pri nas je ugodno

Lektoriranje angleškega jezika je zelo zahtevno. Morda celo bolj kot prevajanje. Lektoriranje v tem primeru namreč zahteva izredno poznavanje jezika in opažanje napak avtorja. Pri nas prevajanje in lektoriranje v angleščini izvajajo zgolj podkovani prevajalci oziroma lektorji, kar je pomembno za to, da je rezultat zadovoljiv. Poznavanje tujega jezika mora biti namreč izredno dobro, da je nekdo sposoben prevajati v ta jezik ali lektorirati v tem jeziku.

lektoriranje in prevajanje v slovenščino cena lektoriranja angleškega jezika