Inverter varilni aparati Fronius


V podjetju Ingvar imamo na voljo kvalitetne inverter varilne aparate avstrijskega proizvajalca Fronius. Inverter varilni aparati so zelo praktični in vsestranski. Z varilnimi inverterji lahko varimo po TIG, MIG MAG in MMA postopku. Pri nas lahko kupite kvalitetne in za varjenje zelo zanimive invertne varilne aparate. Za Tig varjenje so tu aparati za varjenje z neteljivo volfram elektrodo v dveh modelih TransTIG za DC varjenje in MAgicWave za AC/DC varjenje. Slednji inverterski varilni aparat omogoča tudi varjenje aluminija. TransTig pa je odličen enosmerni varilni aparat. Če si želite vzdržljiv varilni aparat nam dovolite, da vam predstavimo TransTig varilni aparat, ki vas bo preprosto navdušil. Prijavite se za brezplačno demonstracijo kateregakoli varilnega aparata in z veseljem vam bomo predstavili njegove zmogljivosti. Za inverter varilne aparate MIG MAG na primer velja, da omogočajo natančno varjenje in so zaradi svoje teže od 20 kilogramov naprej primerni za varjenje v delavnici kot tudi na terenu. Vendar pa je tu pravi prvak za varjenje na terenu, in sicer je to Fronius inverter varilni aparati linije TransPocket za MMA varjenje. Zaradi svoje teže (od 6,3kg naprej) izredno olajšajo varjenje in so tako odlična izbira za teren. Sedaj vam je na voljo tudi linija inverterskih varilnih aparatov TransPocket z vgrajeno baterijo - Fronius Accupocket. Ne glede na to kakšen varilni aparat iščete, bodisi je to aparat na polnjeno žico ali katerikoli drugi, pri nas lahko zaupate vsem varilnim aparatom Fronius in si zagotovite odlično varjenje.


Inverter varilni aparati in MMA varjenje


Ročno obločno varjenje (ROV) ali po angleško MMA varjenje (Manual Metal Arc ) je zelo preprost postopek varjenja. Za MMA varjenje lahko zagotovo rečemo, da lahko s to tehniko varijo tudi manj izkušeni varilci, z Fronius inveter varilnimi aparati pa bo varjenje še bolj preprosto. Z MMA varjenjem boste zlahka varili vse materiale in izdelali od bolj preprostih pa vse do zelo zahtevnih zvarov. Za ročno obločno varjenje uporabljamo paličaste oplaščene elektrode, ki so različnih dolžin in premerov. Kvalitetni aparati za varjenje z elektrodo so vam na voljo v naši poslovalnici. Omogočamo vam številne varilne aparate, za naročilo pa nas lahko tudi pokličete na 01 23 62 420.

inverter varilni aparataparat za varjenje z elektrodo

PREBERITE VEČ O ŽICI ZA VARJENJE


Fronius inverterski varilni aparat TransTig


V podjetju Ingvar imamo za vas bogato ponudbo inverterskihvarilnih aparatov. Vsekakor velja na tem mestu poudariti varilni aparat serije Fronius TransTig, s katerim bo tig varjenje mala malica. Transtig bo zadovoljil še najbolj zahtevne varilce. Če torej iščete primeren varilni aparat se obrnite na nas in z veseljem bomo poskrbeli, da si boste za svoje delo dobili najboljši aparat. Svetovali vam bomo tudi pri drugih vprašanjih, sploh o zmogljivostih različnih varilnih aparatov, med katerimi so tudi. Varilni aparat, ki je izredno zmogljiv in vam bo prinesel užitek pri varjenju, je zagotovo znamke Fronius. Lahko pa si tudi omislite rabljen inverter varilni aparat. Zato opustite oglase z naslovom “inverterski varilni aparat prodam”, ter si pri nas zagotovite rabljen, a z zagotovostjo neoporečno delujoč varilni aparat. Za več informacij obiščite našo spleto stran: http://www.ingvar.si/varilni-aparati-fronius/mig-mag-varilni-aparati-fronius/varilni-aparat-variostar