Propan - butan je gorivo, s katerim pomagate spremeniti svet

Propan - butan avtoplin se uporablja tudi kot avtoplin. V primerjavi s ceno naftnih derivatov, še posebej s ceno motornega bencina, je avtoplin seveda cenejši. Na bencinskih servisih podjetja Interina dobite tudi plinske jeklenke za kampiranje. Na naši spletni strani si lahko ogledate več o nas. Tam vas tudi redno obveščamo o spremembi cene naftnih derivatov in avtoplina . Preberete si lahko, kje nas najdete in tudi kakšna je naša lokalna ponudba.

Propan - butan avtoplin uporabljajo tisti, ki želijo prihraniti

Eden od razlogov za odločitev za vozilo s plinskim pogonom je gotovo cena naftnih derivatov , predvsem draga cena motornega bencina. Še v bližnji preteklosti si ne bi mogli nikakor predstavljati, da bo cena naftnih derivatov danes tako zelo visoka. Spremembe cene naftnih derivatov se sicer dogajajo vsakih štirinajst dni, vendar je trenutna cena naftnih derivatov blizu tiste rekordne. Gorivo propan - butan zato gotovo pomeni velik prihranek, saj je cena naftnih derivatov dosti višja kot cena avtoplina.

Zakaj bi imeli le plin za kuhanje? Omislite si avtoplin!

Avtoplin propan butanUporaba propan - butan plina se vse bolj širi zaradi ekoloških prizadevanj. Emisije škodljivih snovi pri izgorevanju plina so namreč tudi petdeset odstotkov nižje, kot pri izgorevanju drugih energentov. Plin, nekoč uporabljan za kuhanje in gretje, danes tako postaja pomembno pogonsko transportno gorivo. Zakaj bi uporabljali le plin za kuhanje ali plinske jeklenke za kampiranje, če boste z avtoplinom prihranili ogromno? Poleg tega ima avtoplin številne prednosti glede izkoristka samega goriva, kakor tudi glede voznih in življenjskih lastnosti vozila samega. Kakorkoli, na bencinskih servisih Interina lahko dobite plin za kuhanje ali pa propan - butan avtoplin , saj menimo, da moramo s svojo ponudbo podpirati trajnostni razvoj ter tako služiti okolju na eni strani. Na drugi strani pa smo seveda na razpolago svojim kupcem, da iz naše pestre ponudbe izberejo tisto, kar mislijo, da je najboljše za njih.

Interina | Propan - butan plin je ekološko pogonsko gorivo - povezave do naše spletne strani:

  • Cena naftnih derivatov