Plinske jeklenke za kuhanje in druge namene

Plinske jeklenke so pogosto nepogrešljive v naših gospodinjstvih. Predstavljajo odličen vir energije za pripravo hrane, uporabljati pa jih je mogoče tudi na prostem, predvsem pri kampiranju. Takrat seveda zadostuje precej manjša velikost - 2 kg, 3 kg ali 5 kg. V primerjavi z drugimi možnostmi imajo plinske jeklenke ogromno prednosti, vendar je pomembno, da se prepričate, da gre za zares kakovosten in resnično varen izdelek.

PLIN V JEKLENKAH JE NAJBOLJ PRIMEREN ZA KUHANJE


Ugodna cena plina v jeklenkah

Zagotovo je zelo dostopna cena plina v jeklenkah eden izmed glavnih razlogov, zaradi katerih je ta rešitev tako priljubljena. S tem je mišljena tako izjemno ugodna cena plina v jeklenkah ob nakupu kot nižji stroški, ki si jih lahko obetate zaradi izredne energetske učinkovitosti. Za kuhanje in druga opravila bo potrebne precej manj energije, kar bo imelo pozitiven vpliv na stanje vaše denarnice, predvsem dolgoročno. Hkrati pa ne smemo pozabiti, da je to izbira, s katero naredite nekaj dobrega za naš planet.


Kam po najboljše plinske jeklenke?

Omenili smo, da mora biti jeklenka plina resnično kakovostna, da preprečimo potencialna varnostna tveganja. Pri tem imajo ključno vlogo testiranja, ki jim v podjetju INA Slovenija posvetimo ogromno pozornosti. Rezultati kažejo, da je naša modra jeklenka plina, opremljena z napisom INTERINA, katere vzdrževanje je izjemno enostavno, ena najvarnejših izbir za vaš dom. K temu vsekakor pomembno prispeva medeninasta matica, ki zagotavlja optimalno tesnjenje ventila. Jeklenko dobite na različnih prodajnih mestih/bencinskih servisih po Sloveniji ali pa naročite dostavo, če živite na območju občin Piran, Koper ali Izola. Za polnitev imamo dovoljenje izključno mi in naši partnerji, posledično pa je možna enostavna sledljivost. Pokličite našo brezplačno številko ali nam pišite. Ponujamo vam tudi možnost zamenjave oranžne jeklenke ali nakup povsem nove s plačilom kavcije.

plinske jeklenke (cena plina)


Kaj se uporablja za polnjenje plinskih jeklenk?

V večini primerov se za polnjenje plinskih jeklenk uporablja t. i. butan-propan. Kot pove že samo ime, gre za mešanico butana (65 odstotkov) in proprana (35 odstotkov). Večina proizvajalce za polnjenje plinskih jeklenk uporabi odišavljen plin. To seveda ni naključje. Neprijeten vonj, ki se razvije, ima pomembno varnostno funkcijo. Sam po sebi ni strupen, ampak poskrbi, da hitro opazite, da je prišlo do uhajanja, zato lahko čim prej ukrepate, s čimer zaščitite sebe in svoje najbližje. Gre torej za navidezno preprost, obenem pa skrbno domišljen varnostni mehanizem, zaradi katerega boste pri uporabi povsem brez skrbi. Z veseljem vam ponudimo natančnejša navodila glede pravilne uporabe, vzdrževanja, čiščenja, ohranjanja originalnega videza ipd. Vzpostavljeno imamo celostno podporo za stranke, zato se lahko na nas obrnete vedno, ko se pojavijo dileme ali dodatna vprašanja. Osebje, zaposleno na naših bencinskih servisih, je prestalo ustrezno usposabljanje, zato je to vsekakor pravi naslov za vse potrebne informacije.

jeklenka plina (polnjenje)


Za kaj vse se uporablja jeklenka plina?

Kot je bilo že omenjeno, se plin v jeklenkah najpogosteje uporablja za kuhanje oziroma toplotno obdelavo živil. To pomeni tako pripravo obrokov doma kot na počitnicah/na prostem. Poleg tega je to odlična možnost za ogrevanje, vode ali prostorov v vašem domu. S tem prihranite precej denarja, obenem pa je poskrbljeno za optimalno udobje oz. za zelo visoko kakovost bivanja brez kakršnih koli nevarnosti. Preverite še dodatne možnosti uporabe, na primer pri industrijskih vozilih (kot vrsta pogonskega goriva) in pri mnogih drugih gradbeniških storitvah. Na prvi pogled zelo preprost izdelek torej ponuja široko paleto možnosti uporabe. Izberite želeno velikost/težo in čim prej obiščite enega izmed naših prodajnih mest ali nas pokličite oziroma nam pišite. Prisluhnili bomo vašim individualnim zahtevam in poskrbeli za še posebej hitro dostavo v nujnih situacijah. Zaupajo nam številne zadovoljne stranke po vsej Sloveniji. Upamo, da se jim boste kmalu pridružili tudi vi - vabljeni!