Plin za ogrevanje prinaša številne prednosti in prihranke

Plina za ogrevanje ne potrebujejo samo tisti, ki so priključeni na mestne plinovode. Plin za ogrevanje je lahko rešitev tudi, če se ne nahajate na območju plinovoda. Omislite si lahko mali plinohram, kar vam prinaša številne prednosti. Na bencinskih servisih Interina se lahko pozanimate, koliko stane ogrevanje na plin. Naš prodajni program vsebuje konkurenčne cene tehničnih plinov. Za zahtevnejše male uporabnike plina nudimo tudi propan v jeklenki.

Plin za ogrevanje je pameten način ogrevanja vaše hiše

Če boste imeli plin za ogrevanje v malem plinohramu, boste pridobili celo vrsto prednosti. Plin je ekološki, saj ima njegovo izgorevanje do 50% manj emisij kot drugi energenti. Ima visok izkoristek energije, torej gre za ekonomičen način ogrevanja. Z malim plinohramom boste neodvisni od velikih energetskih sistemov. Upravljanje s sistemom za ogrevanje na plin je zelo enostavno.

Plin za ogrevanje s plinohramomPropan v jeklenki ima drugačne značilnosti kot butan

Propan v jeklenki ima drugačno sestavo kot plin butan. Kemijska formula za butan je C4H10, medtem ko je kemijska formula za propan C3H8. To med drugim pomeni, da ima propan manjšo gostoto od butana. Pravzaprav je običajen gospodinjski plin mešanica butana (65%) in propana (35%). Nekatere stranke pa zahtevajo prav čisti propan v jeklenki, ker gre za plin, ki ima boljše izgorevanje. Na bencinskih črpalkah Interina poleg propan plina v jeklenkah nudimo tudi avtoplin. Če vas zanima koliko stane ogrevanje na plin, kakšna je cena plinske jeklenke 5kg ali kakšne so cene tehničnih plinov, vam bodo naši uslužbenci z veseljem pomagali.

Cene tehničnih plinov Interine za posebne uporabnike

Če vas zanimajo cene tehničnih plinov, nas prosimo pokličite. Tehnični plini so ogljikov dioksid, acetilen, vodik, helij, kisik, dušik, argon, ksenon, neon, kripton ter druge plinske mešanice. Uporabljajo se pri izdelavi vsakdanjih industrijskih izdelkov. Uporabnikom tehničnih plinov zagotavljamo konkurenčne cene.

Interina | Plin za ogrevanje kjer se za naše stranke potrudimo - povezave do naše spletne strani:

  • Propan v jeklenki