Plin na dom: hitra dostava na področju Obale ali osebni nakup

Plin na dom je ena izmed storitev, ki vam jih ponujamo v podjetju INA Slovenija. Poleg tega pa je nakup naše modre jeklenke možen na naših prodajnih mestih v različnih slovenskih krajih in pri pogodbenih prodajalcih. Odločite se lahko za UPN v jeklenkah, namenjen gospodinjstvom in za kampiranje/uporabo na prostem, ali pa za UPN za pogon (tekoča faza).

plin dostava na dom v Ljubljani


Praktična rešitev: plin na dom (Ljubljana, Maribor in drugi kraji)

V mnogih slovenskih mestih je možno, da vam ponudnik dostavi plin. Plin na dom v Mariboru ali Ljubljana sta le dve izmed številnih mest, kjer se je mogoče odločiti za to opcijo. S tem prihranite dragocen čas in energijo, navsezadnje pa nemalo goriva. V primerih, ko vam nenadoma zmanjka plina, vas dostava na dom reši pred dodatnimi neprijetnostmi. Vsekakor je torej smiselno preučiti možnosti glede dostave plina na dom v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, na Primorskem, Dolenjskem, v Prekmurju ipd.

KJE V LJUBLJANI DO PLINA ZA VAŠ DOM?


Kakovostna modra jeklenka za plin: dostava na dom

Pri podjetju INA Slovenija, članici skupine INA, vam trenutno nudimo dostavo plina na dom na področju treh obalnih občin, in sicer Pirana, Kopra ter Izole. V izjemno kratkem času bo pri vas želeno število jeklenk. Pri polnjenju sledimo najstrožjim varnostnim smernicam, obenem pa skrbimo za redne teste, ki zagotavljajo varnostno neoporečnost končnega izdelka. V primerjavi z navidezno podobnimi izdelki je naša jeklenka precej lažja, poleg tega pa je ergonomsko oblikovana in primerna za vsak kuhinjski element. Manjše izvedbe pa so zelo uporabne med kampiranjem, na piknikih ipd. Čeprav je zagotovljena visoka stopnja varnosti, pa morate seveda še vedno upoštevati osnovna navodila za pravilno uporabo. Če na primer zavohate, da je prišlo do uhajanja, morate prostor temeljito prezračiti. V takšnih situacijah ne smete nikoli prižgati luči, saj se s tem poveča nevarnost za vžig. Ko je prostor dobro prezračen, začnemo z iskanjem mesta napake na jeklenki, pri čemer si pomagamo s premazom z milnico. Če imamo pri tem težave, je nujno zapreti najbližji plinski ventil in poklicati distributerja. Dodatna navodila najdete na naši spletni strani.


Kako naročiti plin na dom, cena in dodatne informacije

Bi želeli tudi vi na dom naročiti jeklenko za plin? Dostava plina na dom je možna z naročilom na brezplačni telefonski številki. Ob delavnikih smo dosegljivi med 7. in 19. uro, ob sobotah pa od 7. do 14. ure. Če želite, pa nam lahko za dostavo tudi pišete na naš elektronski naslov ali pa si ustvarite račun na spletu in izpolnite poseben obrazec. Poskrbeli bomo, da bodo naročeni izdelki pri vas v najkrajšem možnem času Izkoristite torej to zelo praktično možnost in si naročite plin na dom. Cena plina na dom, ki vam jo ponujamo, je zelo ugodna. Na naši spletni strani boste našli natančnejše informacije glede cene plina na dom in možnosti dostave. Če potrebujete kakršno koli dodatno pomoč pri naročanju, z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

cena plina na dom


Bencinski servisi, kjer je mogoče kupiti modre jeklenke INA Slovenija

Seveda pa se lahko, če vam to bolj ustreza, odločite za možnost, da obiščete eno izmed naših prodajnih mest, kjer so na voljo jeklenke oziroma plin. Dostava plina na dom se, kot že omenjeno, trenutno izvaja na področju Obale (natančneje v občinah Koper, Izola in Piran). Bencinske servise pa najdete v Kozini, Hotizi, v Zavrču, v Šalovcih, v Laškem, Lenartu in v Radljah. Na spletu vas čaka zemljevid posameznih lokacij. Na prodajnih mestih so poleg jeklenk na voljo še različna goriva: dizel, kurilno olje, NMB 98 in 95 ter avtoplin. Ponekod prodajamo še INA olja in maziva ter različno plinsko opremo za kampiranje. Ponudba je tako resnično pestra, obenem pa kakovostna in ugodna. Spremljajte tudi naše akcije, ki jih pripravljamo vsak mesec. Veseli bomo vašega obiska!