Modra jeklenka za plin za še več kakovosti in varnosti

Modra jeklenka za plin postaja vse bolj razširjena. Polnimo jo v podjetju INA Slovenija in v pogodbenih polnilnicah, prepoznavna pa je še po dodatnem logotipu INTERINA. Predstavljamo vam nekaj najpomembnejših razlogov, zaradi katerih je prav to najboljša rešitev za vaše gospodinjstvo, ki se prilega vsem kuhinjskim elementom. Obenem pa vam ponujamo napotke, kje (vse) jo je mogoče kupiti in kako naročiti hitro dostavo ...


Zakaj je modra plinska jeklenka najboljša izbira?

Tisto, zaradi česar modra jeklenka najbolj izstopa v primerjavi z navidezno podobnimi izdelki, je povečana varnost. Redni pregledi poskrbijo, da boste povsem brez skrbi. Poleg tega je poskrbljeno za popoln nadzor pri polnjenju in pri testiranju tesnjenja ventila. Ta je opremljen z najkakovostnejšo medeninasto matico. Polnjenje poteka v skladu z najstrožjimi evropskimi varnostnimi standardi in predpisi. Modra plinska jeklenka močno zmanjša tveganje za nezgode. Polnjena je z izredno kakovostnim rafinerijskim plinom, ponaša pa se z izboljšanimi možnostmi vzdrževanja/zagotavljanja optimalne čistoče. Seveda ne smemo pozabiti niti na dovršen videz oziroma na skrbno domišljen dizajn in privlačno barvo.

si za modro jeklenko?


Na koga se obrniti, če vas zanima modra jeklenka za plin?

Če vas je modra jeklenka za plin prepričala, si jo je mogoče priskrbeti na katerem koli izmed prodajnih mest podjetja INA Slovenija. Našli pa jo boste tudi pri naših pogodbenih prodajalcih. Naši bencinski servisi se nahajajo v Radljah ob Dravi (Mariborska cesta 60), v Laškem (Celjska cesta 2), v Lenartu v Slovenskih goricah (Kraigherjeva ulica 19), v Šalovcih (Šalovci 168 B), v Hotizi (Ložič 1) in v Zavrču (Zavrč 8 C). Odpiralne čase posameznih bencinskih servisov najdete na spletu. Poleg tega imamo prodajno mesto v Izoli. Za naročilo vam je na voljo brezplačna telefonska številka, obenem pa nam lahko pišete na elektronski naslov. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času oz. bo poskrbljeno za izjemno hitro dostavo. Vzpostavljeni imamo dve dežurni službi - v Kozini in v Trzinu. Telefonski številki boste našli na naši spletni strani. Zavedamo se, da včasih pride do nujnih situacij, ki zahtevajo takojšnje ukrepanje. V takšnih trenutkih se je mogoče popolnoma zanesti na nas. Ne bomo vas pustili na cedilu. Naročeni izdelek bo pri vas mnogo hitreje, kot si verjetno predstavljate.Plin na dom je enostavna in hitra rešitev za vaše gospodinsjtvo.


Ugodna modra jeklenka - cena vas bo prepričala

Poleg naštetih obstaja še precej drugih razlogov, zakaj je najustreznejša možnost za vas oziroma vaše gospodinjstvo prav modra jeklenka. Cena je zagotovo eden izmed njih. Ne le da je ugodna sama cena modre jeklenke (10 kilogramov, rafinerijski utekočinjeni naftni plin oz. UPN, polnitev v Sloveniji), ampak vas čaka še brezplačna dostava. Če temu prištejete še izjemno varnost in kakovost, se vam nakup vsekakor splača. Nakup je možen s plačilom kavcije ali pa z zamenjavo oranžne jeklenke. Podjetje INA Slovenija se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo, saj delujemo že vse od leta 1968. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja in informacije. Poskrbimo tudi za profesionalen in hiter servis (tlačnih posod idr.), kadar je to potrebno.

PREVERITE CENO DOSTAVE MODRE JEKLENKE NA DOM


Modra jeklenka si pridobiva vodilno mesto na trgu

Vse večje število kupcev spoznava, da je najugodnejša, najkakovostnejša in najbolj varna izbira zanje modra jeklenka. Najpogosteje se uporablja pri kuhanju, obstajajo pa tudi dodatne možnosti uporabe. Plinska jeklenka vam pride prav pri ogrevanju vode, pri plinskih napravah, ki jih uporabljamo v prostem času (na piknikih ipd.), in celo za ogrevanje prostorov. Možnosti so resnično raznolike. Dejstvo, da gre za edini proizvod na slovenskem tržišču, pri katerem se za polnjenje uporablja vir iz lastne rafinerije, zagotovo pomembno vpliva na priljubljenost, ki jo uživa modra jeklenka na plin. Si želite spoznati njene prednosti iz prve roke? Že kmalu je lahko pri vas kakovostna in povsem varna modra jeklenka. Če si modro jeklenko želite hitro, ni probelma. Za še posebej hitro dostavo, bomo poskrbeli mi.

modra jeklenka za plin: cena