Jeklenka za plin različnih velikosti - možnost hitre dostave

Jeklenka za plin ponuja številne možnosti uporabe. Čeprav se večinoma uporablja pri kuhanju, nam pride med drugim zelo prav pri ogrevanju, tako prostorov kot (sanitarne) vode. Zunaj gospodinjstva pa je na primer priročna za zagotavljanje pogonskega goriva, predvsem za industrijska vozila, in pri različnih gradbenih delih. Gre torej za izjemno zanesljiv energent, obenem pa je cena plinske jeklenke zelo dostopna.

PREVERITE TRENUTNE CENE PLINA ZA PLINSKE JEKLENKE


Kakovostna plinska jeklenka je povsem varna izbira

Mnogi se sprašujejo, kako varna je jeklenka za plin. Načeloma je to izredno varna rešitev, ki ni nikakor strupena - za tipičen vonj je poskrbljeno predvsem zaradi dejstva, da je mogoče nemudoma zaznati morebitno uhajanje. Seveda pa je varnost v določeni meri odvisna od posameznih dobaviteljev. V podjetju INA Slovenija skrbimo za redna testiranja. Pri samem polnjenju je poskrbljeno za popoln nadzor, da bi zagotovili še boljše tesnjenje ventila, pa uporabljamo najkakovostnejšo matico iz medenine. Za polnitev uporabljamo kakovosten rafinerijski plin. Pomembna odlika, ki jo ima naša modra jeklenka, je popolna sledljivost. Samo mi in naši pogodbeni partnerji smo namreč tisti, ki imamo uradno dovoljenje za polnjenje. Če želite biti zares prepričani, da gre za izdelek, ki ga iščete, vam svetujemo, da poleg značilne modre barve in videza preverite še, ali je prisoten logotip INTERINA. Gre sicer za mešanico butana in propana, t. i. butan-propan. Delež butana je 65 %, delež propana pa 35 %. Uporaba je izredno enostavna, o čemer se boste že kmalu prepričali sami.


Vašim potrebam prilagojena plinska jeklenka - 5 kg in druge možnosti

Naše potrebe so precej različne. Tako se zavedamo, da vsem ne bo ustrezala enako velika. Plinska jeklenka 5 kg ali celo manjša (2 ali 3 kg) povsem zadostuje za kampiranja ipd., medtem ko je mnogokrat potrebna precej večja velikost/kapaciteta plinske jeklenke kot 5 kg - 10 ali celo 35 kg. Mislili smo na različne situacije, zato so vam na voljo različne velikosti, med katerimi lahko izbirate. Poiščite pravo možnost zase, prilagojeno vaši konkretni situaciji. Zaradi raznolike ponudbe s tem zagotovo ne boste imeli posebnih težav. Na voljo smo vam za morebitna dodatna vprašanja, na katera odgovorimo v najkrajšem možnem času.

jeklenka za plin 5 kg


Kakšna je cena plinske jeklenke?

Že ob samem nakupu je plinska jeklenka precej ugodnejša v primerjavi z navidezno podobnimi rešitvami. Poleg tega pa morate upoštevati, da je cena plina v jeklenki ugodna tudi na dolgi rok. Zaradi nadpovprečne energetske učinkovitosti se stroški kuhanja, ogrevanja itn. bistveno zmanjšajo. Pri tem ni zanemarljiv niti podatek, da je to ekološka, okolju prijazna rešitev. Ogromno razlogov torej govori v prid temu, da je jeklenka za plin odlična izbira, pri čemer morate seveda paziti, da izberete resnično najboljšega ponudnika. Vedno preverite še, ali obstajajo posebna varnostna navodila za pravilno uporabo, tako v gospodinjstvih kot za druge namene.


Jeklenka za plin je lahko pri vas v izjemno kratkem času

Življenje nas včasih preseneti - takrat mora biti jeklenka za plin pri naročniku še posebej hitro. V podjetju INA Slovenija se tega zelo dobro zavedamo. Poskrbimo, da dobite tisto, kar potrebujete, čim hitreje. Nakup je zato možen na različnih bencinskih servisih po Sloveniji. Najdete jih v Radljah, v Lenartu, Laškem, v Hotizi, v Šalovcih, v Kozini in v Zavrču. Hkrati pa vam je na voljo brezplačna telefonska številka, na katero nas lahko pokličete od ponedeljka do petka (med 7. in 19. uro), dosegljivi pa smo še ob sobotah, in sicer od 7. do 14. ure. Dostava se izvaja na področju naslednjih občin: Piran, Izola in Koper. Zagotovo vas bo navdušila naša izjemna hitrost. Če vam to bolj ustreza, je mogoče naročilo oddati tudi na naši spletni strani - z izpolnitvijo posebnega obrazca. Trudimo se torej za zagotavljanje optimalnega udobja, kakovosti in varnosti za naše stranke!

cena plinske jeklenke