Cena avtoplina je kalkulacijsko občutno nižja od cen bencina

Cena avtoplina je v primerjavi s cenami bencina in dizla občutno nižja. Na bencinskem servisu s plinom v Kozini, je na razpolago vsem tistim, ki so zaradi ugodne cene avtoplina že predelali svoje jeklene konjičke na plin. Na naših bencinskih servisih s plinom seveda dobite tudi druga goriva, kot je dizel gorivo, ki je najboljše v Sloveniji. Na naših bencinskih črpalkah lahko kupite številne druge produkte, ki so pogosto v akciji: plinski žar, avtomobilski akumulator in podobno.

Cena avtoplina se v primerjavi z bencinom bolj izplača

Cena bencina v Sloveniji je že dolgo res visoka. V primerjavi z njo je cena avtoplina pravzaprav nizka. Če se sprašujete, ali je cena avtoplina takšna, da se vam zaradi tega splača predelati vaš avto, je odgovor bržkone pritrdilen.

Cena avtoplina je ugodnaBencinski servisi s plinom za boljši izkoristek in prihranek

Bencinski servisi s plinom vas oskrbijo za avtoplinom. V primerjavi z bencinom ima avtoplin številne prednosti. Tudi če redno uporabljate najboljše dizel gorivo, ima plin višjo kalorično vrednost. Tudi visoko oktansko število je na strani plina. V primerjavi z bencinom ali najboljšim dizel gorivom, se plin hitreje uplinja in ima bolj homogeno zmes. Vaš avto bo imel ob uporabi plina daljšo življenjsko dobo, kot bi jo imel, če bi uporabljali najboljši bencin ali najboljše dizel gorivo. Pri plinu pride do popolnega izgorevanja zmesi plin-zrak. In, kar ni zanemarljivo, vaš motor bo s plinom deloval tišje. Kot vidite, bi bila cena avtoplina upravičena tudi, če bi bila dražja, kot je, saj ima plin kot pogonsko gorivo res veliko prednosti.

Najboljše dizel gorivo je doma na Interininih črpalkah

Poleg izvrstnega dizel goriva in bencinskih servisov s plinom Interina premore tudi raznovrstno ponudbo tekočin za avto, nekaterih rezervnih delov in z avtomobili relativno nepovezanih proizvodov, kot je na primer plinski žar. Akcija je pogosto doma na Interininih bencinskih servisih. Zaradi visokih predpisanih cen bencina v Sloveniji se namreč trudimo, da svoje stranke razveselimo z ugodnimi ponudbami, kadar je to le mogoče.

Interina | Cena avtoplina je zelo ugodna - povezave do naše spletne strani: