Bencinski servis, s katerega boste odhajali z nasmehom

Bencinski servis je dandanes v našem življenju postal nekaj nepogrešljivega. Vse več se vozimo z avtomobili, zato je tudi naš obisk bencinskega servisa vse pogostejši. Na bencinskih servisih podjetja Interina se tega zavedamo, zato delamo vse za čim večje zadovoljstvo naših strank. Pri nas lahko tako dobite najboljše dizel gorivo, izvrstna motorna olja Ina, maziva za visoke temperature ali akumulator za traktor. Cene naših izdelkov in storitev so konkurenčne. Urejeno imamo tudi dostavo plina na dom v Izoli. Podrobnosti o tem in še marsičem si lahko preberete na naši spletni strani.

Bencinski servis, kjer vas vedno presenetimo s čim novim

Včasih so bile bencinske črpalke namenjene v osnovi le črpanju pogonskega goriva. Tam ste dobili le najosnovnejše tekočine za avto. Bencinski servisi podjetja Interina danes v popolnosti sledijo modernim smernicam na tem področju. Pri nas lahko dobite prav vse, kar potrebujete za vaš avto: od motornih olj Ina in maziv za visoke temperature. Za traktor in druga tovorna vozila so na voljo tudi akumulatorji. Cene naših izdelkov vas bodo pozitivno presenetile. Pri nas dobite tudi plin v jeklenkah; v Izoli je možna dostava plina na dom.

bencinski servisbencinska črpalka

Motorna olja Ina so vrhunske zmogljivosti in cenovno ugodna

Dovolite nam, da vam ponudimo motorna olja Ina. Zavedamo se, da je treba našim jeklenim konjičkom ponuditi le najboljše. Zato smo se odločili, da na naših bencinskih servisih prodajamo le najboljše. In ena od najboljših olj na slovenskem trgu so motorna olja Ina. Pri nas vas pogosto čakajo tudi akcije, ko so že sicer ugodni izdelki še cenejši. Preverite ceno akumulatorja za traktor in druga tovorna vozila. Če potrebujete nov akumulator za traktor, vas cena gotovo zanima. Ker se na podjetju Interina za svoje stranke močno potrudimo, smo prepričani, da bo cena novega akumulatorja za vaš traktor, najugodnejša prav pri nas. Kajti pri nas dobite najugodnejše izdelke po najugodnejši ceni.

Interina | Bencinski servis kjer se za naše stranke potrudimo - povezave do naše spletne strani: