Bencinska črpalka je pomembna točka vsakdanjega življenja

Bencinska črpalka je prostor, kamor pogosto zahajamo, da napolnimo rezervoarje naših jeklenih konjičkov. Na bencinskih črpalkah Interina imamo za vas poleg goriv pripravljene klasične proizvode, kot so poceni motorna olja, kvaliteten plinski žar, medtem ko je plin za avto na voljo na avtočrpalki Kozina. Cene naših proizvodov so konkurenčne; na bencinskih črpalkah pa seveda prodajamo le najboljše. Če vas zanima cena plina za avto ali cena 95 oktanskega bencina, si lahko ogledate aktualni cenik na naši spletni strani, kjer si lahko preberete tudi vse o storitvah našega podjetja.

Bencinska črpalka prijaznih ljudi za zahtevne stranke

Ker se zavedamo, da so pričakovanja kupcev iz leta v leto večja, se trudimo, da vas na naših bencinskih servisih vedno pričaka topel nasmeh naših uslužbencev. Trudimo se, da so naši proizvodi najboljše, kar je v tem trenutku mogoče dobiti na trgu. Tako denimo prodajamo najboljše dizel gorivo in kvalitetna a poceni motorna olja. Ob današnji draginji in visokih cenah pogonskih goriv, se nam zdi pomembno, da vam lahko ponudimo najboljša motorna olja poceni. Z veseljem vas pričakujemo na naših bencinskih črpalkah v Radljah ob Dravi, v Lenartu v Slovenskih Goricah, v Laškem, v Šalovcih, v Zavrču, v Hotizi, v prodajalni plina v Kozini in Izoli. Če nas še ne poznate, vas bomo ob prvem obisku z veseljem seznanili z našo ponudbo oziroma vrsto storitev, ki vam jih nudimo.

bencisnka črpalkabencinski servis

Cena plina za avto se močno izplača v primerjavi z bencinom

Če se sprašujete, kakšna je dandanes cena plina za avto, vam lahko povemo, da boste z morebitno predelavo bencinskega vozila v plinskega močno prihranili. Cena plina za avto je namreč v primerjavi s ceno 95 oktanskega bencina nizka. Če boste plin kupovali na naših bencinskih črpalkah, boste lahko kupili tudi izvrstna, a poceni motorna olja, s čimer boste še dodatno prihranili. Poleg poceni motornih olj, avtoplina in drugih pomembnih tekočin za avto, lahko pri nas kupite tudi kvaliteten plinski žar.

Interina | Bencinska črpalka kjer nam ni vseeno - povezave do naše spletne strani: