Lesene in montažne hiše imajo veliko prednosti pred zidanimi hišami


Lesene in montažne hiše so v zadnjem času prav uspešnica. Lesene in montažne hiše se odlikujejo s številnimi prednostmi: les je človeku prijazen material, ki diha, tako da lesene in montažne hiše dihajo z vami. Montažne hiše v Sloveniji so vse bolj cenjene in spoštovane, ker se Slovenci vse bolj zavedajo prednosti bivanja v montažni hiši na ključ. Cene za montažno hišo na ključ so atraktivne. Če primerjate cenik montažne hiše na ključ s ceno, ki jo boste plačali za zidano hišo, boste ugotovili, da je cenik montažnih lesenih hiš ugodnejši. Če to povežemo s tem, da je bivanje v montažnih hišah v Sloveniji udobnejše kot bivanje v zidanih hišah, dvoma ni več: montažne bivalne in vikend hiše so tisto, kar enostavno morate postaviti!

Lesene in montažne hiše

PREVERITE CENIK MASIVNIH LESENIH HIŠ


Lesene in montažne hiše so cenovno ugodne

montažne hiše SlovenijaCenik montažnih lesenih hiš priča o tem, da je cena montažne hiše na ključ ugodnejša. In ne le to. Cenik montažnih hiš na ključ ne govori o tem, da so obratovalni stroški v lesenih in montažnih hišah nižji. Les je namreč izolativen material in lesene montažne hiše v Sloveniji so zgrajene tako, da je v zidovih vstavljena kvalitetna toplotna izolacija. Zato v montažnih hišah v Sloveniji poleti ni tako vroče in pozimi ni tako mraz, kot je to v zidanih hišah, če je kurjava minimalna.


Montažne hiše v Sloveniji za tiste, ki vedo, kaj je dobro

Montažne in lesene hiše skoraj nimajo slabosti v primerjavi z zidanimi hišami, zato so pametna in navsezadnje tudi ekološka izbira. Naravni materiali niso le bolj zdravi, ampak so tudi okolju prijaznejši, saj je za njihovo proizvodnjo potrebne bistveno manj energije. Preberite več tukaj: http://www.honka.si/nasa-zbirka-lesenih-his