Montažne lesene hiše vse bolj priljubljene

Z odločitvijo za montažne lesene hiše boste dobili hišo izdelano iz naravnih ekoloških materialov, ki vzdržujejo zdravo klimo in blagodejno vplivajo tako na fizično zdravje kot tudi na psihično počutje posameznika. Les je namreč material, ki diha, dobro uravnava vlago v prostoru, hkrati pa je odličen toplotni in zvočni izolator. Pa ne samo to. Les nas očara tudi s svojim vonjem in barvo, naš dom pa napolni z občutkom domačnosti in topline.

montažne hiše Javušnik na ključ


Lesene in montažne hiše so energijsko varčnejše od klasično grajenih hiš, vizualno pa se vključujejo tako v mestna kot v podeželska okolja. Lesena montažna hiša je požarno in potresno varna, ob rednem vzdrževanju pa je njena življenjska doba več kot 100 let.


Gradnja lesene in montažne hiše

V čem se gradnja lesene in montažne hiše razlikuje od klasično zidane? Za gradnjo montažnih hiš je značilno, da se njihovi posamezni deli izdelajo v delavnici, na gradbišču pa se le še sestavijo. Montažne lesene hiše so tako zgrajene hitro, kar pomeni tudi, da gradnja manj obremenjuje okolje. Takšna hiša zasede manj prostora in porabi manj energije, nasploh pa je njena cena lahko bistveno nižja od zidane hiše. Na končen strošek lesene in montažne hiše sicer med drugim vplivajo oblika hiše, vrsta materialov in gradbena faza.


Gradnja montažne lesene hiše lahko poteka po fazah, tisti bolj neučakani pa se lahko odločite za izdelavo na ključ. Kar pomeni, da bo montažna hiša (lesena) po dokončanem delu že pripravljena na vselitev. Tudi tistim malo bolj potrpežljivim ne bo treba dolgo čakati. Ker je gradnja lesene in montažne hiše hitra, se boste vanjo lahko vselili že v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja.

kakovostna montažna lesena hiša

Montažne lesene hiše - celostna rešitev na ključ

Hiše Javušnik so družinsko podjetje s tradicijo lesene gradnje, ki ponuja celostne rešitve montažnih hiš na ključ. Strankam svetujemo na podlagi pridobljenih izkušenj, se prilagodimo njenim željam in se držimo dogovorjenih rokov. Na prvem mestu nam je kakovost izdelka in posledično zadovoljstvo stranke.

OGEJTE SI PONUDBO KAKOVOSTNIH PRITLIČNIH HIŠ


Vas zanima cena lesene montažne hiše? Cenik vas bo prepričal, da je med našimi prednostmi tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno.