Nadstreški za avto po meri, z dolgo življenjsko dobo, so skoraj neuničljivi

Nadstreški za avto zagotovo vozila najbolje zaščitijo in morda so celo boljši kot garaža. V njih zrak neprestano kroži zato se mokro vozilo hitro posuši, prav tako pa poleti zaradi kroženja zraka ni tako vroče. Enako je z nadstreški za teraso pod katerimi navadno prijetno pihlja in ljudje radi posedajo pod njimi. Avtomobil je potrebno zaščiti pred ekstremnimi vremenskimi razmerami, ki so iz leta v leto hujše. Še posebej je nevarna toča, ki naredi največ škode, škodo pa naredijo tudi UV žarki. Prav zato je potrebno pravočasno misliti na to in nadstrešek za avto izdelati preden poškodbe na njem dejansko nastanejo. Naši nadstreški za avto so narejeni iz močne kovinske konstrukcije in izdelani iz nerjavečega jekla – inoxa ali kovine ter imajo izjemno nosilnost. Materiali, ki jih uporabljamo tako za nadstreške za teraso kot za nadstreške za avto so večnamensko, protikorozijsko zaščiteni s prašnim barvanjem v barvi, ki jo izberete po RAL lestvici, ali pa so zaščiteni z vročim cinkanjem. Kovinske konstrukcije je mogoče zaščititi na oba načina, kar življenjsko dobo nadstreškov za avto ali teraso še podaljša. Z izbiro proizvodov iz našega programa boste več kot zadovoljni saj stremimo za visoko kvaliteto materialov in izdelave ter vam, tako nadstreške za teraso kot nadstreške za avto hitro izdelamo po meri. Zaradi kakovostne protikorozijske zaščite kovinskih konstrukcij imajo te dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa so na pogled videti čudovito.

Nadstrešek za avtoNadstrešek za teraso

Tako nadstreški za avto, kot nadstreški za teraso lahko stojijo samostojno

Nadstrešek za avto lahko postavimo ob hišo ali drugo zgradbo, ali pa ga fiksiramo na steno objekta. Prav tako lahko stoji popolnoma samostojno, kar zaradi njegove močne kovinske konstrukcije ne predstavlja nobene težave. Tako z nadstreški za teraso kot vsemi ostalimi,težimo k sodobnim arhitekturnim trendom, ki navadno poudarjajo ostre in ravne linije ter enostavne oblike. Seveda pa to ne pomeni, da jih ne moremo izdelati kako drugače, če ima stranka takšno željo, prav tako pa ne pomeni, da izdelujemo le nadstreške za teraso. Prekrijemo vam lahko tudi balkon, kovinske konstrukcije prilagodimo stopnišču ali pa vam zaščitimo vhod. Nadstrešek mora biti funkcionalen ter estetsko dovršen del stavbe. Tudi kot okras vrta ali dvorišča mora sovpadati h gradnji. Poleg različnih nadstreškov lahko pri nas naročite tudi zunanje in notranje stopniščne ograje, dvoriščna vrata in različne jeklene in kovinske konstrukcije.


NADSTREŠKI ZA TERASE PO MERI 

Izdelava notranjih stopniščnih ograj iz inoxa po konkurenčnih cenah

Notranja stopniščna ograja ima velik vpliv na videz doma, saj ga lahko skazi ali estetsko dopolni, zato je njen pomen pri notranjem oblikovanju precej pomemben. Obstaja veliko različnih stilov notranjih ograj. Zaradi možnosti izdelave po naročilu, lahko pride do izraza kreativnost stranke in proizvajalca. Pri izbiri notranje stopniščne ograje velja razmisliti o ostalem interierju in celotni arhitekturni zasnovi stanovanja. Poleg estetskega vidika, pa je ne nazadnje potrebno dobro preudariti tudi vidik varnosti. Notranja ograja mora biti dovolj visoka, da otroci ne bodo ves čas v nevarnosti, vmesne niše pa naj ne bodo preširoke. Če je pri izdelavi notranje ograje poudarek na varnosti, še ne pomeni, da ta ne more biti lepa. Obstaja veliko dizajnov za katere se lahko odločite in bodo obiskovalcem vzeli sapo, obenem pa bodo nudili kar največjo varnost. V zadnjih letih so tako za zunanje, kot tudi za notranje ograje zelo aktualne kombinacije inoxa s steklom ali umetnimi materiali, ki so izredno trpežni, močni in imajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja, le tu in tam vlažno krpo in blago čistilo, da se znebite prahu ali otroških odtisov. Če razmišljate o vgradnji notranje ograje, morda nadstreška ali dvoriščnih vrat, vam bomo s strokovnostjo in na podlagi mnogih izkušenj razložili vse podrobnosti ter vam svetovali in odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Stopniščne ograjeStopniščne ograje iz stekla za večjo varnost otrok