Pvc okna in vrata: kvaliteta nam je na prvem mestu

pvc oknoSmo podjetje, ki se ukvarja s prodajo najkvalitetnejših pvc oken in vrat, vhodnih vrat, garažnih vrat, lesenih ter aluminijastih oken in senčil (rolete, žaluzije). Vsi izdelki so narejeni ob uporabi najmodernejših polno automatiziranih tehnoloških metod, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Proizvodni procesi so računalniško vodeni. Nudimo pvc okna in vrata, vhodna vrata, garažna vrata, lesena ali pvc okna in senčila (rolete, žaluzije) za katera imamo vse potrebne certifikate. Pvc okna lahko nadgradimo z zunanjimi roletami. Rolete imajo veliko prednosti. Nudijo zaščito pred atmosferskimi vplivi in zato rolete podaljšujejo njihovo življenjsko dobo. Pri nas dobite tudi kvalitetna pvc vhodna vrata, ki predstavljajo vizitko celega doma in pvc premično dvižna vrata, ki ustvarjajo tekoč prehod iz stanovanjskih prostorov na balkon, teraso ali vrt. Del naše ponudbe so tudi pvc garažna vrata. Za vsa okna in vrata ter senčila (rolete, žaluzije) kupljena pri nas, nudimo tudi popolni servis.

Pvc okno

Naša ponudba obsega pvc okna in vrata različnih proizvajalcev. Široka ponudba oken ustreza vsem zahtevam kupcev. Vsa okna imajo odlične termo-izolacijske lastnosti in moderen izgled. Predstavljajo ekonomično naložbo v vaš dom. Okna vam tudi izmerimo, dostavimo in profesionalno namestimo.

Pvc okna in vrata

VEČ O PVC OKNIH

Pvc okna z roletami

Zunanje pvc rolete na oknih nudijo toplotno in zvočno izolacijo prostora. Omogočajo prihranek do 30% toplotne energije, ki jo izgubimo skozi pvc okna. V poletnih mesecih rolete ščitijo pred sončno pripeko in v prostoru ohranjajo prijetno klimo. Zaradi svojih sposobnosti senčenja so zunanje pvc rolete primerne za uporabo na oknih v predavalnicah ali projekcijskih sobah. Prav tako so zaščita pvc oken pred atmosferskimi vplivi in podaljšujejo življenjsko dobo oken. Pvc okna z roletami, rolete lahko vgradimo v okensko odprtino ali nad njo. Upravljanje pvc rolet je lahko ročno s pomočjo traku, palice ali prožnega sistema ali s pomočjo elektropogona, ki ga upravljamo s stikali ali v obliki daljinskega upravljanja. V odvisnosti od velikosti pvc rolet uporabljamo tri vrste lamel v šetnajstih barvnih izvedbah. Za ogled celotne pondube obiščite našo spletno stran:http://www.hausmart.si/garazna-vrata-in-vrtljiva-vrata/