Ugodne cene v ceniku pvc oken in pestra ponudba pvc vrat - Hausmart d.o.o.


Pvc okna so okna, ki so sestavljena iz plastičnih profilov. Pvc okna v podjetju Hausmart d.o.o. izdelamo iz kakovostnih in trpežnih materialov in tako poskrbimo, da je njihova življenjska doba dolga.
Pvc okna se lahko pohvalijo s številnimi prednostmi:

  • Trdnost in stabilnost: vsa pvc okna, ki jih izdelujemo pri nas, so kakovostna in sestojijo iz najkvalitetnejših materialov, kar prispeva tudi k njihovi trdnosti in stabilnosti.
  • Izolativnost: pvc okna, ki jih boste kupili pri nas, so visoko izolativna in se tako lahko pohvalijo z majhnimi toplotnimi izgubami pozimi, pa tudi poleti boste prostor lažje ohladili. Zraven toplotne izolativnosti, pvc okna delujejo tudi protihrupno.
  • Enostavno prezračevanje: prezračevanje je z pvc okni, ki vam jih ponujamo pri nas enostavno, bivanje v prostoru pa bo tako prijetno, udobno in predvsem zdravo.


V ceniku lahko najdete cene pvc oken v različnih barvah


V našem podjetju vam ponujamo pvc okna v različnih barvah. Odločate se lahko tudi med različnimi modeli pvc oken ter tako poskrbite, da bodo okna, ki jih boste izbrali, sovpadala s fasado, ki ste jo za vaš dom izbrali.

pvc okna akcijaOkna pvc


Vzdrževanje konstantne temperature v prostoru s pvc okni ni več problem


Pvc okna izdelamo iz najboljših materialov. Okna pvc v akciji so tako dobro izolativna in pomagajo pri vzdrževanju konstantne temperature v prostoru. Zraven tega so okna tudi dobro zvočno izolirana. Odločite se lahko tudi za okna z roletami, ki vam bodo pomagale pri regulacije svetlobe v prostoru.

PREVERITE TUDI VHODNA VRATA


Oglejte si cenik pvc oken in vrat na naši spletni strani


Na naši spletni strani:http://www.hausmart.si/ si lahko ogledate tudi ugodne cene v ceniku pvc oken. Ne spreglejte tudi akcije pvc oken in vrat in prihranite pri nakupu. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tudi po telefonu in po e-pošti. Ob naročilu okna poskrbimo tudi za dostavo. Dostavljamo po vsej Sloveniji, po Štajerski, Gorenjski pvc okna pa vse do Primorske.


O cenah v ceniku pvc oken pa se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici


Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici v bližini Kranja pvc okna, kjer se lahko pozanimate o cenah v ceniku pvc oken in vrat, ki vam jih pri nas ponujamo. Ob prihodu v poslovalnico vas bo pričakala ekipa prijaznih prodajalcev, ki vam bo z veseljem pomagala izbrati prava pvc okna in vrata za vaš dom.