okna pvc Okna PVC visoke kakovosti in ugodne cene


Okna PVC visoke kvalitete so postala že pravi zaščitni znak podjetja Hausmart, ki ima sedež na Gorenjskem. Ne samo to–podjetje je eden največjih dobaviteljev za PVC okna in vrata v Sloveniji. Če ste že kdaj iskali PVC okna in vrata v Kranju, oziroma kjerkoli drugje na območju Gorenjske, ste skoraj zagotovo slišali za naša PVC okna.

Zakaj so prav naša okna PVC tako dobra, ter zakaj bi jih bilo bolje izbrati, kot pa PVC okna in vrata konkurence? Preprosto: ugodna PVC okna in vrata so ne samo cenovno dostopna, ampak tudi “izključno vrhunske kakovosti in uveljavljenih znamk“, kot je zapisano na naši spletni strani: http://www.hausmart.si/. Kakovost naših PVC oken in vrat na gorenjskem je zagotovljena pri sami proizvodnji: stalna kontrola kakovosti, izvajana tako računalniško, kot tudi s človeškim očesom, ne dopusti niti najmanjše napake na oknu PVC.

PVC okna: akcija na vse izdelke po vaši izbiri


Okna PVC so nekaj, kar ne kupujemo vsak dan, zato smo seveda pri nakupu pozorni na ceno in želimo za naš denar dobiti največ.

VEČ O PVC OKNIH

V našem podjetju smo se zato odločili, da vam do 16. 12. 2015 ponudimo vse izdelke, okna PVC akcijo, vrata, senčila ... za kar 40% nižjo ceno. Akcija za nakup PVC oken in vrat po ugodni ceni ne bo trajala dolgo, tako da pozivamo sploh tiste, ki ste iz Kranja, da se čimprej oglasite in akcijo izkoristite.

pvc okna vrata gorenjska

Ugodna PVC okna - ko cena ne odtehta


Kot smo že prej omenili, vsi radi privarčujemo nekaj evrov–sploh pri tako velikih nakupih, kot je nakup PVC oken in vrat. Naj pa vam podamo nekaj nasvetov, kaj morate paziti, če vam je ponujena “predobra” ponudba za okna PVC.

  1. Kupujte znane znamke, saj so le-te že dobro preverjene in ne morete zgrešiti pri kvaliteti PVC okna.
  2. Vprašajte tega dobavitelja, če vam nudi servis za to, kar vam je prodal.
  3. Imajo okna PVC protivlomno zaščito prve stopnje? Kaj pa režno prezračevanje in protikorozijsko zaščito?

Odločitev je vaša, ampak vedite, da je včasih za okna PVC bolje odšteti malo več in mirno spati.