Najcenejša pvc okna z roletami po meri ali standardne dimenzije


V podjetju Hausmart d. o. o. boste dobili najcenejša pvc okna standardnih dimenzij ali po meri. Naša filozofija je usmerjena predvsem in samo na kakovost pvc oken in ostalega stavbnega pohištva. Poceni pvc okna niso vedno najbolj kvalitetna okna. V naše primeru to ne drži, saj vam ponujamo najcenejša in najbolj kvalitetna pvc okna in vrata daleč naokrog. Pvc okna lahko dobite izdelana po meri. Sami bomo poskrbeli za pravilno izmero, dobavo, dostavo in montažo. Naša ponudba je ugodna, še več, pri nas boste dobili zares najcenejša kvalitetna pvc okna z roletami in ostalimi senčili.


Poceni in okolju prijazno pvc okno


Pvc okno Hausmart je okolju prijazno plastično okno. Sodobna tehnologija omogoča, da je pvc okno izdelano v skladu z vsemi standardi za izdelavo pvc oken, da je v pvc okna možno vgraditi dodatno protivlomno zaščito, da lahko pvc okna izdelamo z odličnimi toplotnimi in zvočnimi izolacijskimi lastnostmi. Najcenejša pvc okna, ki jih bomo po meri izdelali za vas, odlično tesnijo in bodo zanesljiva zaščita na vaši hiši ali stanovanju. In ne le to, estetsko bodo obogatila vaš objekt. So izredno enostavna za vzdrževanje, zanesljivo zaščito pa vam bodo nudila dolgo let. V naši ponudbi najcenejših pvc oken in vrat po meri ali standardnih dimenzij boste našli naslednje modele oken in vrat:


- PVC okna in vrata REHAU, BRUGMANN, SCHÃœCO, LUXOR, BLUEVOLUTION
- Lesena okna in vrata SVENDBORG
- ALU okna in vrata PONZIO
- Protivlomna vrata TORTEROLO&RE
- Protivlomna vrata GERDA


Del naše ponudbe pa so tudi garažna vrata in senčila:
- Garažna vrata NORDITERM
- Industrijska garažna vrata NORDITERM
- Rolete pvc in alu, predokenske, nadokenske, podometne
- Markize
- Žaluzije alu, zunanje in notranje


Poceni pvc okna z roletami


Poleg najcenejših pvc oken boste pri nas dobili tudi senčila, med drugim rolete. Zunanje aluminijaste rolete lahko namestimo v okensko odprtino ali nad njo. Upravljanje rolet na vašem najcenejšem pvc oknu, ki ga boste kupili pri nas, je lahko ročno (s pomočjo traku) ali pa električno (z uporabo elektro pogona). Vaše poceni pvc okno z roletami bo nudilo še boljšo zvočno izolacijo, v poletnih mesecih rolete ščitijo pred vročino ter v prostoru ohranjajo prijetno klimo.