Vitaminski dodatki za dlako in vitamini za pse in mačke | Hana-Ana trgovina za živali

Kvalitetna hrana za pse in mačke včasih ne vsebuje vseh za organizem potrebnih vitaminov. V takih primerih so dobrodošli vitaminski dodatki, ki jih dodajamo hrani. Vitamini za pse se kot vitaminski dodatki uživajo takrat, ko opazite prekomerno izpadanje dlake pri vašem kužku. Hana Ana trgovina vam nudi K1 tabletke za pse, ki stimulirajo rast in obnovo dlake, lososovo olje za suho in razdraženo kožo, na voljo pa so vam tudi drugi vitaminski dodatki za pse in mačke. Obiščite spletno stran www.hana-ana.si in se seznanite z našo ponudbo.

Vitaminski dodatki K1 - tabletke za pse in olje Velcote za krepko in zdravo dlako vašega kužka

Vitaminski dodatki K1: dlaka je najbolj izpostavljen del vašega štirinožnega prijatelja, vitaminski dodatki K1saj ga ščiti pred UV žarki in močnim mrazom, zato moramo pri negi kožuha biti še posebej pozorni. Vitaminski dodatki K1 ter olje Jean Peau Velcote in dlaka bo s pomočjo teh vitaminov ostala čvrsta in vitalna. K1 tabletke za pse in olje Velcote se vnašajo s hrano, ko zapazimo prekomerno odpadanje dlake. Dlaka psa se po uživanju kapsul K1 in olja Velcote obnovi v zelo kratkem času, zauživajo ju lahko tudi breje psičke. Kvalitetna hrana za pse v kombinaciji z vitamini za pse bo doprinesla k zdravemu videzu, krepkemu zdravju in prijetnemu počutju vašega kužka. Obiščite www.hana-ana.si, kjer so vam na voljo vitamini za pse, kvalitetna hrana za pse, med drugim pasja hrana Rinti in ostala hrana za živali.


Vitaminski dodatki za dlako, da bodo vaši kužki in muce sijali od zdravja

Kvalitetna hrana za pse in mačke vedno ne zadovolji vseh potreb po vitaminih, zato so se na tržišču pojavili različni vitaminski dodatki. Hana Ana trgovina vam nudi naravne dodatke k hrani, kot so kapsule K1. Dlaka s pomočjo formule K1 iz naravnih sestavin ohranja pigment, dlaka je krepka, zdrava in se hitro obnavlja. Izberite K1 tabletke za pse za zdrav kožuh vašega kužka. Močno priporočamo tudi olje Jean Peau Velcote iz hladno stiskanih in nerafiniranih ameriških in afriških orehov za boljšo kakovost dlake in kože vašega psička ali muce. Primerno pa je tudi za konje.

Vitaminski dodatki in kvalitetna hrana za pse

Hana-Ana trgovina je spletna prodajalna za male živali, kjer so vam na voljo vitaminski dodatki in kvalitetna hrana za pse in mačke vseh pasem in velikosti. Pasja hrana Rinti bo v kombinaciji z vitamini za pse zadovoljila vse potrebe vašega kužka po mineralih, beljakovinah, maščobah in vitaminih. Na voljo vam je tudi druga hrana za živali ter kozmetika in pripomočki za nego vašega prijatelja. Obiščite nas na spletni strani www.hana-ana.si.


Hana-Ana trgovina - pri nakupu nad 55 eurov vam izdelke brezplačno dostavimo na dom.

Vitaminski dodatki in dopolnila ter vitamini za pse, povezave do naše strani Hana-Ana: