Pošlji povpraševanje

Oprema za psa - ležišča za psa - pralna podloga za pse

Oprema za psa vsebuje tudi ležišča za psa. Pralna podloga za hišnega ljubljenčka, ki vam jo nudimo je namenjena za počitek in hranjenje.

Ležišča za psa


Oprema za psa - ležišča za psa - lastnosti

Ležišča za psa so nujna oprema za psa, sploh če domuje v istih prostorih z vami. Ležišče za pse, kot je pralna podloga v naši ponudbi, omogoča absorbcijo odvečne vode in hrane, ki jo vaš ljubljenček ponesreči polije. Pralna podloga za hišnega ljubljenčka preprečuje zadrževanje bolh in klopov in je na voljo v dveh velikostih. Pralna podloga je preprosta za čiščenje in je najprimernejše ležišče za pse, ker prijetno greje.


Pralna podloga za hišnega ljubljenčka - izgled in sestava

Pralna podloga za hišnega ljubljenčka je iz 100% poliestra in ima oblogo iz vinila. Pasja ležišča imajo zelo lep potisk pasjih tačk, ki še posebej popestrijo kotiček, kjer se ležišče za pse nahaja. Ležišča za psa, ki funkcionirajo kot pralna podloga, so pravokotne oblike, večje ali manjše. Izberite najboljše ležišče za vašega psa!


Oprema za psa - vse potrebno v trgovini Hana-Ana

Oprema za psa oziroma vse za pse vam zagotovi trgovina za male živali Hana-Ana. Ležišča za psa oziroma pasja ležišča so v teh mrzlih dneh sploh zaželjena s strani naših štirinožnih prijateljev. Pasja ležišča so različna, ampak pralna podloga za hišnega ljubljenčka je prava izbira tako za vas kot za ljubljenčka. Pralna podloga, kot ime pove, je enostavna za pranje, neprijazna do škodljivcev, a prijetna kot ležišče za pse. Popularna oprema za psa pa je tudi kozmetika za živali/pse.


Oprema za psa - ležišča za psa - za dobro počutje psa

Oprema za psa kot so ležišča za psa so obvezna, saj omogočijo psu, da ima svoj prostor, kamor se lahko umakne, jé in počiva. Ležišča za psa lepo popestrijo tudi prostor v katerem so. Naj naša kvalitetna oprema za psa, polepša vaš in predvsem pasji vsakdan.


Ležišča za psa in oprema za psa, povezave do naše spletne strani Hana Ana d.o.o.: