Pošlji povpraševanje

Hrana za pse Genesis in prehrana za živali Hana-Ana d.o.o.

Hrana za pse Genesis je kvalitetna briketirana pasja hrana, bogata z vlakninami, minerali in vitamini. Genesis hrana za pse je zdrava in raznolika pasja prehrana za zdravo kožo in krepko dlako. V kombinaciji z vitaminski dodatki in konzervirano hrano bo Genesis hrana za pse ohranila vašega kužka pri kondiciji. Na voljo vam je tudi druga hrana za živali Genesis kot je hrana za živali Genesis za kunce in hrana za dihurje ter hrana za ostale živali in hišne zverinice. Hana-Ana trgovina je specializirana spletna trgovina za male živali. Najdete nas na spletni strani www.hana-ana.si, kjer so vam poleg hrane za pse in mačke na voljo tudi vitaminski dodatki, priboljški ter kozmetika in pripomočki za nego vaših ljubljenčkov. Obiščite nas na spletnem naslovu www.hana-ana.si!

Genesis bio hrana za pse

Genesis hrana za pse - popoln obrok za vašega psa

Genesis hranaza pse je visokokakovostna popolnoma briketirana hrana za odrasle pse. Pasja hrana Genesis je hranljiv zdrav obrok, saj vsebuje vse za organizem potrebne snovi od beljakovin in maščob do mineralov in vitaminov. Zdrava pasja prehrana je potrebna za gradnjo kosti, zob in dlesni ter za normalno delovanje celotnega organizma. Če želite, da je vaš ljubljenček krepek in zdrav, je Genesis pasja hrana primerna izbira. Genesis hrana za pse - vaš kuža si zasluži najboljše.


Genesis prehrana za pse - sinonim za kakovost

Genesis hrana za pse je kakovostna popolnoma briketirana pasja prehrana iz naravnih sestavin brez umetnih konzervansov, barvil in drugih polnil. Genesis pasja hrana sodeluje pri regeneriranju sklepov, mišic in kosti, zob in čeljusti. Genesis hrana za pse je primerna tudi za starejše pse. Obiščite nas na www.hana-ana.si, pri naročilu nad 55 evrov vam hrano brezplačno dostavimo.

Genesis hrana za pse in druga hrana za živali

Genesis hrana za pse in druga hrana za živali Genesis je visokokakovostna zdrava prehrana za vaše ljubljenčke. Nudimo vam tudi Genesis hrano za kunce in dihurje, prav tako vam je na voljo konzervirana hrana za pse in mačke različnih blagovnih znamk ter vitaminski dodatki, kozmetika in drugi pripomočki za nego vašega ljubljenčka. Na voljo smo vam 24 ur na dan na spletni strani www.hana-ana.si, kjer se lahko seznanite s celotno našo ponudbo. Naj bo pasja prehrana zdrava in kakovostna, da bo vaš ljubljenček sijal od vitalnosti in dobrega počutja. Hana Ana trgovina bo poskrbela za vaše male prijatelje, odprti smo tudi za vse vaše predloge in komentarje. Obiščite nas na www.hana-ana.si.

Hana-Ana | Trgovina za male živali in hrana za pse, povezave do naše spletne strani: