Ogledala različnih oblik, velikosti in barv

Ogledala so že stoletja izjemno cenjen kos pohištva, tako iz dekorativnih kot iz praktičnih razlogov. Nepogrešljiva so v kopalnici, navadno ne manjkajo niti v predsobi, četudi je prostor majhen. Le malokdo bi si zjutraj upal iz stanovanja, ne da bi se vsaj bežno zazrl v svoj odsev. Tudi obiskovalci pa v njem preverijo svoj videz, ko vstopajo v naše domove. So pa ogledala vse bolj prisotna tudi v spalnici.

Z ogledalom lahko tudi navidezno povečamo prostor. Pri dobri postavitvi odsev ustvari iluzijo realnega prostora. Prostor deluje večje, v njem je več svetlobe, to pa pozitivno vpliva na počutje. Bogat estetski poudarek dosežemo tudi z izbranim okvirjem.

V podjetju Grošelj se ukvarjamo z izdelavo oblazinjenega pohištva in sedežnih garnitur, program pa dopolnjujejo ogledala različnih oblik, velikosti in barv. Želite, da bi vaše ogledalo imelo osebno noto ter se estetsko in funkcionalno dopolnjevalo s prostorom? Vse to vam omogoča ogledalo po meri. Velikost, oblika in barve bodo odsevale vaš osebni slog.

Pred nakupom ogledala je dobro vedeti

Za spalnico so najprimernejša velika ogledala, zato izberite takšna, v katerih se lahko vidite celi ali se v celoti vidi predmet, ki ga želite ujeti v odsev. Ogledalo naj bo bistro, da ne bo popačilo odseva. Dobro je tudi, če ogledalo ni sestavljeno.ž

Slaba postavitev ogledala v spalnici je lahko vzrok za slab spanec. Zato vam svetujemo, da ogledala nikoli ne obesite obrnjenega proti vratom. Prav tako ne postavljajte ogledala v spalnici proti postelji, ampak ga raje postavite ob strani. Izognite se tudi temu, da bi dve ogledali obesili obrnjeni eno nasproti drugemu.

Ogledala v spalnici stvar posameznika

Ogledala po meri v spalniciMedtem ko so ogledala za kopalnico nuja, pa so ogledala v spalnici bolj stvar posameznikih želja. Ker je spalnica eden od intimnejših prostorov v stanovanju, je izbira lokacije in tipa ogledala pomembna. Z izbranim okvirom ga lahko izpostavite kot umetniški izdelek, ki ste mu dali osebno noto: moderno, elegantno, klasično, ekstravagantno. Uporabite svojo ustvarjalnost, a izberite premišljeno. Izberite velikost, obliko in slog okvirja, ki so vam resnično všeč. Ogledalo v spalnici ni samo funkcionalni dodatek za pravo izbiro obleke, ampak veliko več. Lahko poveča prostor, lovi odseve in pomaga pri kroženju energije.

Odločite se za ogledalo po meri, ki se bo ujemalo tako s prostorom, v katerega ga boste namestili kot tudi z vašim osebnim slogom. Odločite se za ogledalo po meri Grošelj.

Vabljeni na našo spletno stran!

Grošelj | Ogledala po meri za spalnice in druge prostore - povezave do naše spletne strani: