Oblazinjene postelje postale pravi trend

Oblazinjene postelje po meriOblazinjene postelje so trend zadnjih let, saj so mehke, prijetne in izjemno udobne. Za ljubitelje prefinjenega in elegantnega stila so na voljo tudi usnjene postelje, ki imajo kar nekaj prednosti pred navadnimi. Usnje je namreč zelo trpežen in obstojen material, ki ob stiku s kožo ne povzroča alergij, poleg tega pa velja za vrhunec estetike v stanovanjski opremi. Oblazinjene postelje iz usnja nudijo vrhunsko udobje in kakovost ter odličen dizajn. V podjetju Grošelj vam lahko posteljni okvir oblečemo tudi v prevleke iz tekstilne tkanine in mikrotkanine. Poleg oblazinjene postelje pa vam lahko ponudimo tudi sedežne garniture, vzmetnice, okrasne blazine, počivalnike, tabureje in stole.

Posteljni okvir lahko tudi lesen ali kovinski

Poleg oblazinjenega je na voljo tudi lesen, kovinski ali kombinirani posteljni okvir. Kovinski je sicer moderen, a deluje hladno in takšen tudi je. Daleč najbolj razširjen pa je leseni posteljni okvir. Deluje naravno, po barvnih odtenkih ga lahko pravzaprav kombiniramo z vsem ostalim pohištvom v spalnici. Pod njim si je lažje kot pod kovinskim posteljnim okvirom omisliti podposteljne predale, izvlečne nočne omarice in podobno. Sestava in montaža lesenih posteljnih okvirjev je tudi lažja in hitrejša v primerjavi z montažo kovinskih.

Postelje po meri vašega okusa, pa tudi danega prostora

Postelje po meri - posteljni okvir in predaliZa postelje po meri se navadno odločajo tisti, ki jim dimenzije in oblike prostora ne omogočajo postavitve klasičnih, standardnih dimenzij postelj, kot so otroška postelja 90x200 in zakonska postelja 160x200 ali 180x200. S posteljami po meri želijo čim bolj funkcionalno izkoristiti prostor, pohištvo v njem pa stilsko uskladiti. Postelje po meri so še posebej primerne za manjše prostore in niše, pa tudi za velike in razkošne spalne prostore. Postelje po meri so poljubnih dimenzij, barv, materialov in dodatkov. Poleg standardnih dimenzij se lahko odločite, da bo vaša postelja 120x200 ali 140x200 ali celo 200x200. Odločitev o dimenzijah, barvah, materialih in dodatkih je popolnoma v vaših rokah.

Postelja s predali, ki popolnoma izkoristijo prostor pod posteljo

Pod posteljo lahko vgradimo tudi poljubno število predalov, ki bodo popolnoma izkoristili prostor pod posteljo. Njihovo višino prilagodimo višini postelje, dolžino in globino pa potrebam vaše spalnice. V predale lahko shranimo odeje, blazine in posteljnino - ali pa vzmetnico, s katero dobimo dodatno ležišče.

Z izdelavo lesene, kovinske ali oblazinjene postelje po meri bo vaša spalnica edinstvena, predvsem pa bo vaša.

Vabljeni na našo spletno stran!

Grošelj | Oblazinjene postelje po meri - povezave do naše spletne strani: