Pošlji povpraševanje

Sodobno podjetje s tradicijo

Glas design, sodobno podjetje s tradicijo starih steklarjev, ki z idejami ustvarjajo novosti na trgu. Smo podjetje, ki svoje znanje deli že več desetletij, kar priča široka ponudba steklenega, pvc in alu programa.


Stekleni program:

Imamo lastno peč za laminiranje, ki jo uporabljamo za zahtevna steklarska in ALU dela. Pri nas vam izdelke izdelamo po meri. Najbolj pogosti izdelki, ki jih lahko dobite pri nas so: Okna in stekleni nadstreški, steklena vrata vseh vrst, steklene stene za poslovne in zasebne objekte, steklene-alu ograje, steklene tuš kabine, steklene kuhinjske obloge, steklo za velike akvarije in še in še.

Ponudba samih steklenih izdelkov je kot vidite pestra. Najpogosteje se uporablja in kupuje navadno prozorno steklo, barvana stekla so dan danes šele na drugem mestu. Po želji in za določene izdelke so na voljo tudi peskana stekla, ki prepuščajo svetlobo ne pa tudi slike. Poleg že naštete ponudbe pa lahko pri nas naročite tudi manjše steklene elemente, kot so kuhinjske ali klubske mize, krožnike, kozarce, stekleni dodatki na omarah ipd.

Steklene kuhinjske obloge iz prozornega ali barvanega stekla

Steklena vrata in stene za kopalniško opremo

Steklena drsna, nihjana, krilna in avtomatska vrata

Steklene pregradne stene ali steklene zunanje površine

Med steklene pohodne površine spadajo tudi stopnice

Steklene zunanje in notranje ograje modernih oblik

Stekleni nadstreški za vhod tudi pri poslovnih prostorih

PVC Program:

PVC program predstavljajo predvsem okna in vrata. Izdelana so iz profilnega sistema podjetja Salamander, ki nudi izjemno toplotno izolacijo, optimalno zaščito pred hrupom in dolgo življenjsko dobo. Okna in vrata nudimo v pestri barvi lestvici. Zakaj se kljub veliki konkurenci odločiti za naša okna ali vrata? Ker vam nudimo okna in vrata ki so dobro toplotno in zvočno izolativna, njihov protivlomni upor je kar do 47dB, tesnila so nastavljana okrog celotnega okvirja, so odporna na vremenske pogoje in enostavna za vzdrževanje, imajo kakovostno folijsko oblogo v številnih barvah, so elegantni na izgled, imajo varnostne utore za optimalno montažo… Izbirate lahko med krilnimi, nagibnimi in v kombinaciji okni ter vrati.

PVC okna in vrata za vse vrste objektov

Izdelava kvalitetnih PVC vrat in oken

Aluminijski izdelki:

Aluminijskim izdelkom danes lahko rečemo tudi ekološki izdelki, saj je aluminij 100% naravna ruda, ki se jo lahko v celoti reciklira. Značilnosti aluminija so da je to lahka a hkrati trda kovina, da se iz nje enostavno izdelajo različne oblike, ni je potrebno ojačevati, enostavno se jo vzdržuje, ne spreminja oblike ali barve, nudi odlično termično izolacijo. V podjetju Gals Deisgn d.o.o. iz aluminija izdelujemo fasadne profile, termične profile in hladilne profile. Medtem ko beseda fasadni profili že sama po sebi pove čemu so profili namenjeni, vam morda izraza termični in hladilni profili nista tako znana. Termični profili, nudijo dobro termično izolacijo, zato se uporabljajo za vhodna vrata, okna, zasteklitve, zimske vrtove in podobno. Hladni profili, pa so za razliko od termičnih, brez t.i. termičnega mostu, zato se jih uporablja za pregradne stene v bankah, pisarna in drugih velikih prostorih, v informacijskih centrih, za okna v delavnicah, skladiščih, kurilnicah ter za vrata v med prostorih.

Fasadni profil iz aluminija in stekla

Zunanji fasadni profili

Hladni aluminij profili

Za več informacij o naše programu iz stekla, PVC-ja li aluminija nas obiščite na spletni strani ali v naših prostorih na Dolenjski cesti 31, Ljubljana.

Pošlji povpraševanje