Prevozi s kombijem za varno in brezskrbno dostavo blaga po Sloveniji in tujini


Prevozi s kombijemIščete varen in zanesljiv kombi prevoz? V podjetju G2M imamo na področju organiziranja in zagotavljanja cestnega prevoza blaga dolgoletne izkušnje, zato vam lahko zagotovimo profesionalen, varen in zanesljiv mednarodni in notranji transport. Pridobili smo si vsa potrebna dovoljenja in dovolilnice, tako da lahko svojo dejavnost opravljamo v skladu z domačimi predpisi in mednarodnimi konvencijami. Prevozi blaga s kombijem bodo potekali nemoteno, vaš tovor pa bo zanesljivo in v najkrajšem možnem času pripotoval na svoj cilj.
Na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo naših strank, zato v največji meri upoštevamo njihove želje in potrebe ter temu prilagodimo naše delo. Zavedamo se tudi, da je za profesionalen in strokoven odnos s stranko pomembna zanesljiva in točna informacija o položaju in stanju vozil, s tem pa pošiljk. Zato so vsa vozila opremljena z najsodobnejšo telekomunikacijsko tehnologijo, kamor sodijo GPS, GSM, SMS, ki v vsakem trenutku omogočajo spremljanje lokacije in statusa pošiljk.

 

Ponudba prevozov – kombi prevozi v Anglijo najpogostejši

Naša mreža opravljanja prevoznih storitev se razteza tako po celi Sloveniji kot po vsej Evropi. Pri mednarodnem transportu prevladujejo predvsem prevozi na relacijah Slovenija-Italija-Anglija, Slovenija-Španija-Hrvaška in Slovenija-Poljska-Ukrajina. Pri povratkih pa vozimo iz Anglije, Francije, Belgije, Luksemburga, Nizozemske, Nemčije in Španije. Prevozi nazaj so seveda odvisni tudi od tega, kam peljemo blago.
Naš vozni park je sestavljen iz več lastnih tovornih, priklopnih in ostalih dostavnih vozil. Nudimo pa tudi prevoz blaga z manjšimi vozili (35 m3) in kombiji ali pa za vas organiziramo prevoze z najetimi vozili. Naši pogodbeni partnerji izpolnjujejo vse normative mednarodnega transporta, razvejana mreža prevoznikov kooperantov pa nam omogoča organizacijo prevozov manjših pošiljk, zbirnikov in pa kompletnih pošiljk v vse države Evropske Unije. Naša specializacija so prevozi s kombijem v Veliko Britanijo.

 

Kombi prevozi – cenik vključuje tudi cene dodatnih storitev

Cenik prevoza blaga s kombijem vključuje strošek voznika, kombija in goriva. Končna cena storitve je odvisna tudi od dodatnih storitev, kot so čakalna ura, nakladanje in razkladanje ter potreba po dodatnih delavcih. Več denarja boste odšteli tudi v primeru, da se prevozi blaga opravljajo ob sobotah, nedeljah, praznikih oz. izven delovnega časa.

 

Obiščite nas in se prepričajte, da so naše storitve kakovostne, cene pa ugodne.


Vabljeni tudi na našo spletno stran!

 


G2M | Ugoden najem kombija – povezave do naše spletne strani:

Prevozi s kombijem
Kombi prevozi
Kombi prevozi cenik

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
CKŽ 67
8270 Krško
Spletna stran
E-pošta
00386 7 49 22 580
00386 31 701 396
Seznam fraz
prevozi s kombijem, kombi prevozi, kombi prevozi cenik
ZEMLJEVID