Prevozi blaga po Sloveniji in Evropi – profesionalna organizacija prevozov

G2M je transportno podjetje z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami s področja organizacije in koordinacije mednarodnega in notranjega cestnega transporta. Poleg organizacije prevozov nudimo tudi možnost skladiščenja in distribucije blaga v Sloveniji. Naše storitve so profesionalne in  kakovostne, predvsem pa pravočasno opravljene. Ker si ves čas prizadevamo za zadovoljstvo naših strank, se vsaki od njih prilagodimo v največji možni meri in skupaj poiščemo najboljšo rešitev. Zagotavljamo vam odlično organiziran prevoz vašega tovora, ne glede na to, ali gre za prevoz volumenskega ali lahkega tovora. Zagotavljamo, da bo vaše blago na cilj prispelo takrat, ko obljubimo.

Profesionalen pristop k organizaciji mednarodnih prevozov dopolnjuje široka ponudba prevozov po vseh državah Evropske unije. Prevladujejo pa prevozi blaga na naslednjih relacijah: Slovenija-Italija-Anglija, Slovenija-Španija-Hrvaška in Slovenija-Poljska-Ukrajina. V ponudbo so vključeni tudi prevozi blaga iz držav, kamor peljemo tovor.

Organiziramo tudi prevoze z najetimi vozili. Pogodbeni partnerji so skrbno izbrani in izpolnjujejo vse kakovostne normative, ki veljajo v mednarodnem transportu. Razvejana mreža prevoznikov kooperantov nam omogoča, da organiziramo prevoze manjših ali večjih pošiljk in zbirnikov v vse države Evropske Unije. Naša specializacija pa so prevozi s kombijem v Veliko Britanijo.

 

Prevozi blagaVolumenski prevozi blaga s polpriklopniki in priklopniki

Blago, namenjeno prevozu, je pogosto lahko precej obsežno in okorno, a kljub temu ne pretežko. V takšnih primerih je treba tovorna vozila posebej prilagoditi, da lahko takšen tovor sprejmejo in da se prostornina čim bolje izkoristi. Prav razporeditev prostora v tovornem vozilu pa lahko odločilno pripomore k dobremu poslovnemu izidu oz. k dobičku pri prodaji blaga. S pomočjo različnih višinsko nastavljivih voznih podstavkov in kablov na vozilih lahko prostornino tovora  kaj najbolj optimiziramo. Volumenski prevozi blaga bodo tako tako zmanjšali stroške, ki bi jih imeli pri klasičnih prevozih blaga.

Naš vozni park sestavljajo priklopniki in polpriklopniki, ki so prilagojeni za prevoze blaga velikega volumna in nizke teže. Z njimi bodo vaši volumenski prevozi blaga varni in zanesljivi. Za prevoz lahkega tovora pa so bolj primerna manjša dostavna vozila, na primer kombiji.

Vsa naša vozila so opremljena z najsodobnejšo telekomunikacijsko tehnologijo (GPS, GSM, SMS), ki omogoča stalno spremljanje lokacije in statusa pošiljk. Tako boste v vsakem trenutku vedeli, kje se vaš tovor nahaja. Prav tako vas bomo lahko obvestili o morebitnih ovirah, na katere bi utegnil naleteti naš prevoznik.

 

Vabljeni na našo spletno stran!

 

 

G2M | Prevozi volumenskega in lahkega blaga – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
CKŽ 67
8270 Krško
Spletna stran
E-pošta
00386 7 49 22 580
00386 31 701 396
Seznam fraz
prevozi blaga, volumenski prevozi blaga, prevoz lahkega tovora
ZEMLJEVID