Organiziranje prevozov tovora v mednarodnem in notranjem cestnem prometu

Glavna dejavnost transportnega podjetja G2M je organiziranje prevozov v cestnem prometu po Sloveniji in drugih državah Evropske unije. Moderna tehnologija in dolgoletne izkušnje našim strankam zagotavljajo profesionalno, kakovostno, predvsem pa zanesljivo in pravočasno opravljeno storitev. Za svojo dejavnost so pridobili vsa potrebna dovoljenja, tako da jo lahko opravljamo povsem v skladu s predpisi in konvencijami, ki veljajo v Sloveniji in v mednarodnem prostoru.
Organiziranje mednarodnih prevozov na visoki ravni ter široko razvejana mreža prevoznikov nam omogočata, da se hitro in uspešno prilagajamo tržnim potrebam. Usmerjeni pa smo zlasti v zadovoljstvo naših strank, zato jim želimo zagotoviti konkurenčne cene, hitro in zanesljivo dostavo ter popoln nadzor nad njihovimi pošiljkami na celotni poti. Naša tovorna in dostavna vozila so zato opremljena z najsodobnejšo telekomunikacijsko tehnologijo (GPS, GSM, SMS). Stranka lahko tako v vsakem trenutku preveri lokacijo in status njene pošiljke.

Organiziranje prevozov Mednarodni prevozi blaga v vse države Evropske unije

Organiziranje mednarodnih prevozov tovora temelji na široko razpredeni mreži, ki se razlega po vsej Evropi. Prevoze opravljamo na mnogih različnih relacijah, prevladujejo pa predvsem naslednje: Slovenija-Italija-Anglija, Slovenija-Španija-Hrvaška in Slovenija-Poljska-Ukrajina. Pri povratkih prevoz opravljamo iz držav, kot so Anglija, Francija, Belgija in Nemčija, pogosti pa so tudi prevozi iz Luksenburga, Nizozemske in Španije.
Za mednarodni in za notranji transport imamo na voljo več lastnih tovornih vozil, priklopnih in ostalih dostavnih vozil, tudi kombi. Vsa vozila so redno servisirana in vzdrževana, odgovarjajo vsem ekološkim normam in imajo zelo konkurenčno porabo goriva.
Poleg lastnih vozil pa organizacija mednarodnih prevozov zajema tudi možnost najema vozil naših mednarodnih partnerskih podjetij. Pogodbeni partnerji so skrbno izbrani in izpolnjujejo vse kakovostne normative, ki veljajo v mednarodnem transportu. Razvejana mreža vrhunskih prevoznikov kooperantov nam omogoča, da organiziramo prevoze pošiljk praktično v vse države Evropske Unije. Še posebej pa smo specializirani za organiziranje mednarodnih prevozov tovora v Veliko Britanijo.

Želite varen, zanesljiv, predvsem pa hiter prevoz vašega blaga? Potem je naše mednarodno transportno podjetje zagotovo pravi naslov za vas. Poskrbeli bomo za vrhunsko organiziranje prevozov, zlasti pa za enostaven in za našo stranko popolnoma pregleden in brezskrben prevoz blaga.

 

Vabljeni k ogledu naše spletne strani!

 


G2M | Organizacija mednarodnih in notranjih prevozov – povezave do naše spletne strani:

Organiziranje prevozov
Organiziranje mednarodnih prevozov
Organiziranje mednarodnih prevozov tovora

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
CKŽ 67
8270 Krško
Spletna stran
E-pošta
00386 7 49 22 580
00386 31 701 396
Seznam fraz
organiziranje prevozov, organiziranje mednarodnih prevozov, organiziranje mednarodnih prevozov tovora
ZEMLJEVID