Mednarodni prevozi tovora – profesionalno organiziranje mednarodnih prevozov

 

Glavna dejavnost podjetja G2M je mednarodni prevoz blaga v cestnem prometu v vse države Evropske unije. Naše dolgoletne izkušnje in zanesljivi strokovni partnerji zagotavljajo kakovostno storitev, pohvalimo pa se lahko tudi s široko poslovno mrežo. Naša specializacija so prevozi v Anglijo in iz nje, zaradi obsežnega poslovnega sodelovanja med državama pa je med najpogostejšimi tudi prevoz v Nemčijo in iz Nemčije. Ukvarjamo se tudi s prevozi v Španijo, Francijo, Italijo, Ukrajino, države Benelux, na Hrvaško in Poljsko. Seveda organiziramo tudi prevoze iz omenjenih držav.


Naš vozni park obsega 10 lastnih tovornih, priklopnih in ostalih dostavnih vozil, ki odgovarjajo vsem ekološkim normam in ostalim predpisom. Nudimo pa tudi mednarodni prevoz blaga v cestnem prometu z manjšimi vozili (35 m3) in kombiji. Dejavnost poteka v skladu z domačimi in mednarodnimi predpisi, saj ima podjetje vsa potrebna dovoljenja.
Mednarodni prevozi tovora so možni tudi z najetimi vozili. Pogodbene partnerje izbiramo skrbno, saj se še pred tem prepričamo, da izpolnjujejo vse kakovostne normative, ki veljajo v mednarodnem transportu. Razvejana mreža prevoznikov kooperantov nam omogoča, da organiziramo tudi prevoze manjših pošiljk, zbirnikov in kompletnih pošiljk v vse zahodne države Evropske Unije.

 

Zanesljivi mednarodni prevozi tovora po zaslugi moderne tehnologije

 

Mednarodni prevoziKer je zaradi profesionalnega odnosa do strank ob vsakem času zelo pomembna zanesljiva in točna informacija o položaju in stanju pošiljk, so vsa vozila opremljena z najsodobnejšo telekomunikacijsko tehnologijo, ki vključuje GPS, GSM in SMS in omogoča stalno spremljanje lokacije in statusa pošiljk. Tako naročnik v vsakem trenutku natančno ve, kje se nahaja njegov tovor. Vedno pa je dobro obveščen tudi o morebitnih zapletih in ovirah na cestah, ki bi lahko vplivali na prevoz pošiljke.
Naš cilj je zadovoljna stranka, zato so potrebe in želje strank za nas na prvem mestu. Z našo profesionalno in strokovno pomočjo bodo vaši mednarodni prevozi zanesljivi in fleksibilni, predvsem pa enostavni. Hkrati pa vam nudimo možnost skladiščenja blaga in distribucije po Sloveniji, državah zahodne Evropske Unije ter Združenega kraljestva s Škotsko in Irsko.

 

Vabimo vas, da si zagotovite zanesljivo storitev in nas obiščete ali pokličete. Veseli bomo sodelovanja z vami.

 

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

 

G2M | Mednarodni prevozi v cestnem prometu – povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
CKŽ 67
8270 Krško
Spletna stran
E-pošta
00386 7 49 22 580
00386 31 701 396
Seznam fraz
mednarodni prevozi, mednarodni prevozi tovora, mednarodni prevoz blaga v cestnem prometu
ZEMLJEVID