Prevozi po Sloveniji – profesionalen in zanesljiv cestni prevoz tovora

Transportno podjetje G2M se ukvarja z notranjimi in mednarodnimi transportnimi storitvami. Na področju organiziranja in zagotavljanja cestnega prevoza imamo bogate in dolgoletne izkušnje, ki so nam v veliko pomoč pri sodelovanju z obstoječimi in tudi bodočimi strankami. Delo smo namreč prilagodili prav upoštevanju njihovih želja in potreb. Tako se med drugim dobro zavedamo, kako je za profesionalen in strokoven odnos s stranko pomembna sprotna, zanesljiva in točna informacija o lokaciji blaga. Naša vozila so zato opremljena z najsodobnejšo telekomunikacijsko tehnologijo, ki omogoča stalno spremljanje položaja in statusa pošiljk.
Tako prevoz blaga kot organizacija prevozov sta v našem podjetju kakovostna in zanesljiva. Pristop k delu je profesionalen in v skladu z domačimi in mednarodnimi standardi transportne dejavnosti. Pridobili smo si tudi vsa dovoljenja in dovolilnice, tako da lahko svojo dejavnost opravljamo v skladu s slovenskimi in evropskimi predpisi. Po zaslugi širokega nabora storitev, med katere sodijo tudi distribucija in skladiščenje blaga ter distribucija kamionskega blaga, so organizacija prevozov in prevozi opravljeni zanesljivo, dostava pošiljk po Sloveniji in Evropi pa poteka nemoteno.

 

Prevoz po SlovenijiPrevoz blaga po Sloveniji z različnimi vozili

Naš vozni park sestavlja več tovornih, priklopnih in ostalih dostavnih vozil. Kombiji so na primer še posebej primerni za prevoz lahkega tovora, medtem ko so priklopniki in polpriklopniki odlična rešitev za volumenski prevoz blaga, saj lahko s pomočjo različnih višinsko nastavljivih voznih podstavkov in kablov na vozilih prostornino tovora kar najbolj optimiziramo.
V mednarodnem prometu organiziramo tudi prevoze z najetimi vozili. Skrbno izbiramo pogodbene partnerje in se vselej prepričamo, da izpolnjujejo vse kakovostne normative mednarodne transportne dejavnosti. Prav s pomočjo razvejane mreže prevoznikov kooperantov lahko našim strankam ponudimo prevoze raznovrstnih pošiljk praktično v vse države Evropske unije.
Vas zanimajo prevozi blaga po Sloveniji? Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o kakovosti in ugodnih cenah transportnih dejavnosti v našem podjetju. Z veseljem se vam bomo posvetili. Strokovna organizacija prevozov je naša konkurenčna prednost, zato vam lahko zagotovimo, da bo prevoz vašega blaga potekal varno, zanesljivo, predvsem pa hitro. In to ne le po Sloveniji, ampak po vseh evropskih državah.

 

Vabljeni na našo spletno stran!

 


G2M | Varen in pravočasen notranji cestni transport – povezave do naše spletne strani:

Prevozi po Sloveniji
Prevoz blaga po Sloveniji
Organizacija prevozov po Sloveniji

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
CKŽ 67
8270 Krško
Spletna stran
E-pošta
00386 7 49 22 580
00386 31 701 396
Seznam fraz
prevozi po sloveniji, prevoz blaga po sloveniji, organizacija prevozov po sloveniji
ZEMLJEVID