Štedilniki na drva, vgradni, kombinirani, etažni ali z lončeno pečjo

Štedilniki predstavljajo srce naše kuhinje. Njihov namen, ni le kuhanje hrane, temveč predstavljajo tudi odličen vir ekonomičnega ogrevanja prostora.

štedilniki na trda goriva kje kupiti vgradni štedilnik?


Ponudba je zelo pestra: poleg klasičnih ali zidanih na drva, vgradnih in kombiniranih štedilnikov, se povečuje tudi nakup štedilnikov v kombinaciji z lončeno pečjo ter etažnih, s stolpom ali ležalnim kaminom.

Vgradni štedilnik oz vgradne kuhalne plošče

Poznamo več vrst vgradnih štedilnikov, ki se vgradijo v kuhinjski element, pogosto pa se uporabljajo tudi vgradne kuhalne plošče na plin ali električne oz indukcijske kuhalne plošče. Priljubljene so tudi vgradne električne pečice.

KOMBINIRAN ŠTEDILNIK JE VSE BOLJ POPULAREN TIP ŠTEDILNIKA


Kje kupiti kombiniran štedilnik na drva in kako ga očisti?

Pri podjetju Furlan kamini in štedilniki d.o.o., ki že skoraj stoletje izdeluje kvalitetne klasične, zidane, etažne, kombinirane, centralne invgradne štedilnike na drva, je le te mogoče kupiti po ugodni ceni.


Izbiramo lahko različne kombinacije: na drva s plinskim, električnem, steklokeramičnim ali indukcijskim štedilnikom z ali brez pečice, po meri naše kuhinje.


Skoraj vsi štedilniki podjetja Furlan kamini in štedilniki d.o.o., imajo možnost nakupa in vgradnje bojlerja za toplo vodo ali kotla za etažno centralno ogrevanje ter kombinacije z lončeno pečjo ali ležalnim kaminom. Ni se potrebno spraševati kje kupiti štedilnik na drva. Odločite se morate le še kakšnega boste kupili.


Štedilnik na trda goriva ima kuhalno ploščo, ki ima specifične lastnosti, zato je dobrodošla informacija kako jo očistiti. Kuhalno ploščo ni mogoče dobro očistiti ko je plošča segreta, zato nam v podjetju Furlan kamini in štedilniki d.o.o. svetujejo, kako jo očistiti: Pred pričetkom čiščenja počakamo da se kuhalna plošča ohladi in jo obrišemo z vlažno krpo in blagim čistilom. V primeru, da je na kuhalni plošči ostal madež, je le tega možno v celoti odstraniti z uporabo blagega čistila v kombinaciji z organskim topilom npr: kis, sodo bikarbono, ali celo soljo. V primeru trdovratnega madeža, pa bodo omenjena organska topila v kombinaciji z brusnim papirjem, grobo stranjo gobice ali kovinsko mrežico v celoti odstranila madež na vgrajeni kuhalni plošči štedilnika na drva. To so torej informacije kako očistiti štedilnik na drva.