Vgradni kamin na drva za centralno ogrevanje: ugodna cena v ceniku sobnih kaminov


Vgradni kamin na drva lahko v vaš prostor prinese prijetno atmosfero, ki jo lahko pričara le pravi ogenj. Kamin že od nekdaj predstavlja center prostora, žareči plameni pa nudijo prijetno toploto, domačnost in prekrasen ambient. Kamin pa ne služi samo za to, da vam pričara prijetno atmosfero, njegova funkcija je predvsem praktična, saj s kaminom tudi ogrevamo prostor. V podjetju Furlan kamini in štedilniki d. o. o. imamo ogromno izkušenj z vgradnimi kamini na drva in ostalimi sobnimi kamini. Že od leta 1929 skrbimo za vse tiste, ki želite stopiti v korak časom in hkrati ostati v duhu s preteklostjo.

NUDIMO TUDI ZIDANE KAMINE


Sobni kamini na drva - okolju prijazna odločitev

Odločitev za vgradni kamin ali sobni kamin za centralno ogrevanje je zagotovo smotrna odločitev, saj živimo v času, ko moramo poskrbeti, da bo tudi naš planet postal in ostal najboljši prostor za življenje. Vračanje k naravi zagotovo predstavlja korak k temu. V več kot 80-ih letih našega delovanja smo razvili širok in kakovosten proizvodni program, katerega del so tudi vgradni kamini in ostali sobni kamini na drva, ki so lahko namenjeni tudi centralnemu ogrevanju. Cena vgradnih kaminov na drva je v ceniku kaminov zelo ugodna. Vse informacije o ceni lahko izveste na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi ceniki in vse informacije o kaminih.

Vgradni kamin na drva


Kamini na drva - ugodno kot še nikoli

Naš prodajni program zajema različne kakovostne kamine, med katerimi lahko najdete tudi moderne kamine na drva. Kamini na drva so v zadnjem času izredno priljubljeni, saj so estetsko dovršeni in zelo funkcionalni. S kamini na drva lahko segrevate prostor, prav tako pa se lahko odločite za kamine na drva za centralno ogrevanje. Tudi v modernih domovih bo kamin na drva prava atrakcija. V našem podjetju izdelujemo estetske zidane kamine na drva in kaminske vložke: toplovodne (s priklopom na centralno omrežje za učinkovito in varčno ogrevanje celega doma) in kamine s pečico, s katerimi lahko ustvarimo odlične obroke za našo družino in prijatelje. Kaminski vložki so na voljo v različnih velikostih, zasteklitvah in izvedbah: klasični, kombinirani, akumulacijski, toplozračni in toplovodni za centralno ogrevanje z varnimi šamotnimi kurišči na drva ta vsak okus in počutje. Ugodno lahko kamin dobite pri nas, kjer vam nudimo tudi pet letno garancijo, sami pa poskrbimo tudi za montažo in servis kamina na drva. Oglejte si našo ugodno ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite v našem salonu, kjer vam lahko tudi svetujemo pri izbiri vgradnega sobnega kamina za vaš dom.


Centralno ogrevanje doma z vgradnim kaminom na drva

Če iščete ugodno rešitev za zmanjšanje stroškov ogrevanja v vašem domu, potem je odločitev za vgradni kamin na drva odlična rešitev. Kamini na drva, ki so vezani na centralno ogrevanje, omogočajo izredno učinkovito in poceni ogrevanje. V vgradne kamine na drva za centralno ogrevanje lahko vgradimo kotel, ki je povezan na centralno ogrevanje. Na tak način lahko kamin izkoristimo do popolnosti. Tudi če imate talno ogrevanje, lahko za to poskrbite z našimi ugodnimi vgradnimi kamini na drva. V naši ponudbi lahko najdete različne izvedbe kaminov na drva, in sicer so na voljo ravni kaminski vložki, kotni, tristranski in tunelski kaminski vložki.

Kamin na drva za centralno cena


Vgradni kamin na drva po vaši meri in ugodni ceni

Vsi naši vgradni kamini na drva so narejeni prav po vašimeri. Vabimo vas, da nas kontaktirate ali pa nas obiščete v našem salonu, kjer lahko skupaj naredimo 3D idejni izris kamina. Vzidava sobnega kamina na drva je mogoča s številnimi kombinacijami obloge iz keramičnih ploščic, dekorjev, pečnic, kamna in ometa. Naši estetsko dovršeni kamini na drva so dostopni po zelo ugodni ceni. Okvirni cenik si lahko ogledate na naši spletni strani, cena pa je odvisna tudi od določenih detajlov in vaših zahtev. V vsakem primeru pa je konkurenčna in ugodna.

PONUJAMO KAMINSKE PEČI