Vgradni kamin na drva za ugodno atmosfero vašega doma


V podjetju Furlan štedilniki d. o. o. že več kot osemdeset let skrbimo za to, da je v vašem prostoru prijetno toplo in ugodno, saj izdelujemo različne vrste vgradnih kaminov na drva, ki jih lahko uporabljate tudi za centralno ogrevanje. Vsi naši vgradni kamini na drva so narejeni po meri, za lažjo predstavo in odločitev o nakupu kvalitetnega in cenovno ugodnega vgradnega kamina na drva pa vam bomo naredili 3D izris, da si boste vgradni kamin lažje predstavljali v prostoru. Cenik kaminov na drva in ostale informacije o vgradnem kaminu na drva, kaminu za centralno ogrevanje in ostalih kaminih najdete na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi, če nas boste obiskali v našem salonu in se o kvaliteti in estetski dovršenosti naših kaminov na drva prepričali na lastne oči.


Moderni ali klasični vgradni kamini na drva po ugodni ceni


Izdelujemo kvalitetne in estetsko privlačne kamine na drva, ki pa so izredno funkcionalni. Zahteve in želje strank so različne, prepričani pa smo, da boste pri nas dobili kamin na drva, ki bo postal središče vašega prostora in bo ustvaril ugodno atmosfero v vašem domu. Izbirate lahko med različnimi vgradnimi kamini na drva. Na voljo so moderni, klasični, rustikalni, pa tudi taki za centralno ogrevanje stanovanja.

Vgradni kamin na drvaKamin na drva za centralno


Kamini na drva za centralno ogrevanje bodo znižali stroške ogrevanja


Kamini na drva za centralno ogrevanje stanovanja so na voljo v različnih modelih. Izberete lahko različno dimenzijo in zasteklitev. Kamine na drva za centralno ogrevanje lahko uporabimo za talno ogrevanje in ogrevanje radiatorjev.

VEČ O VGRADNIH ŠTEDILNIKIH


Ugodna cena in vrhunska kvaliteta - investicija, ki se izplača


Ugodna cena, ki jo boste pri nas plačali za kamin, je majhna investicija, ki vam bo v dolgih zimskih večerih s svojo toplino ustvarila prijetno vzdušje. Obiščite nas in svetovali vam bomo pri odločitvi za nakup vgradnega kamina na drva, kamina na drva za centralno ogrevanje ali katerega koli drugega kamina. Za svojo kvaliteto jamčimo s petletno garancijo, sami pa poskrbimo za vse, vključno z montažo in servisom.