Med štedilniki na trda goriva so priljubljeni štedilnik na drva s plamenom

Štedilniki so multi-funkcionalne naprave, ki s segrevanjem kuhalne plošče hkrati ogrevajo tudi prostor. Vse bolj priljubljeni so znova štedilniki na drva s plamenom, ki vračajo tradicijo babic in dedkov v domove. Z njimi se boste lahko greli in razvajali svoje brbončice s pripravljenimi dobrotoma tudi v primeru, ko v hiši ni elektrike. Moderne oblike štedilnika zadovoljijo tudi tiste, ki bi radi imeli tradicijo v modernem ambientu.


V hladnih dneh si lahko s pomočjo tradicionalnih štedilnikov pričarate prijetno vzdušje. Prazniki bodo lepši v osrčju doma s pogledom na zasneženo pokrajino in z gretjem ob domačem štedilniku.

kje kupiti štedilnik na drva

Štedilniki na drva s plamenom - resna zelena alternativa

Štedilniki na drva s plamenom so bili nekoč res edina mogoča izbira, danes pa so resna zelena alternativa. Gre za pomemben element v prostoru, ki poleg toplote ob pravi in domiselni rešitvi ponuja tudi toplino. Kot pomembno prednost pred preostalimi naj izpostavimo dvojno funkcionalnost štedilnikov na drva, saj s segrevanjem kuhalne plošče hkrati ogrevajo prostor. S tem pričarajo občutek topline v prostoru. Zasluge za to, da lahko govorimo o zeleni alternativi, ima uporaba lesa, ki je obnovljiv in čist vir energije, saj s kurjenjem na drva ne proizvajamo dodatnega CO2 v zraku. Poleg tega pa je les tudi relativno poceni.

Štedilniki na trda goriva Furlan po meri vaših želja

V podjetju Furlan izdelujemo štedilnike na trdo gorivo. Vse modele izdelujemo po naročilu ter se lahko prilagajamo meram kuhinje. Oprema je standardna ali po želji naročnika. Štedilniki so obloženi s keramičnimi ploščicami po želji naročnika. Nudimo vam kompletno storitev, od svetovanja, izdelave štedilnika, montaže do servisa.


Štedilniki so izdelani iz kakovostnih materialov. Notranjost štedilnika je emajlirana, kar bo razveselilo vse, ki se sprašujete, kako očistiti štedilnik na drva, saj je takšno površino povsem enostavno očistiti. Izberite štedilnik na drva s steklokeramično ploščo, lahko pa se seveda odločite tudi za takšnega, ki bo imel indukcijsko ploščo.

ŠTEDILNIK NA DRVA S STEKLOKERAMIČNO PLOŠČO - UGODNO

Ne sprašujte se več, kje kupiti štedilnik na drva. Obiščite nas in si izberite kakovosten in ugoden štedilnik. Vabljeni.

kako očistiti štedilnik na drva plamen