Štedilnik za centralno kurjavo na drva


štedilnik na drva za centralno ogrevanjeŠtedilnik za centralno kurjavo na drva lahko dobite po naročilu pri podjetju Furlan, ki se s proizvodnjo številnikov ukvarja že vse od leta 1929. Štedilnik na drva za centralno ogrevanje je ena od naših specialitet, nudimo pa številne modele v najrazličnejših dimenzijah. Pri nas dobite kompletno storitev, od svetovanja in načrtovanja do izdelave in montaže. Naša vizija je sodobno združevati s tradicijo in pridihom preteklosti, ter s tem ustvariti lep ambient, ki je edinstven, funkcionalen in prijeten za bivanje. Kontaktirajte nas za izdelavo štedilnika na drva s pečico ali brez. Štedilnik za centralno kurjavo na drva po vaših željah vam izdelamo v Furlanu, kjer boste dobili največ za svoj denar.


Novi štedilnik na drva za centralno ogrevanje


Vse modele izdelujemo po naročilu, tako da se popolnoma prilagodimo meram kuhinje. Lahko pa sicer naročite tudi standardno opremo. Furlani štedilniki na drva za centralno ogrevanje so oboženi s keramičnimi ploščicami po želji naročnika in imajo 5-letno garancijo. Cenik štedilnikov na trdo gorivo najdete v katalogu na naši spletni strani.

štedilnik na drva za centralno

Štedilnik za centralno kurjavo na drva je lahko klasičen ali bolj sodoben. Nudimo pester izbor modelov, med katerimi boste zagotovo našli stil, ki ustreza vašim bivanjskim prostorom. Za štedilnik za centralno kurjavo na drva velja, da je možna vgradnja kotla za etažno centralno ogrevanje. Prav tako so možni številni priklopi na dimno tuljavo, na kateri koli strani vam ustreza.


Naročite svoj štedilnik za centralno kurjavo na drva


Če že dolgo sanjate o svojem štedilniku na drva (za centralno ogrevanje), potem ste našli pravega partnerja, ki vam bo uresničil željo. Furlan s svojimi leti in leti izkušenj ter proizvodnjo s sodobnimi stroji in orodji skrbi, da so stranke vedno zadovoljne. Da se boste lažje odločili za model štedilnika za centralno kurjavo na drva, obiščite naš razstavni salon na Dolenjski cesti 453 (Škofljica). Izdelali vam bomo tudi 3D izris z izbranimi elementi, tako da si boste lahko realno predstavljali, kako bo videti prostor z novim štedilnikom na drva za centralno ogrevanje.

OBIŠČITE NAS V LJUBLJANI


V naši ostali ponudbi so še moderni kamini na drva, peči, zidane kuhinje in keramika. Preglejte našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi izdelkov visoke kvalitete, našli pa boste tudi cenik, opis in informacije o standardnih dimenzijah. Naj vam uredimo štedilnik na drva, centralno ogrevanje in poenostavimo bivanje.