Moderni štedilniki na drva s pridihom preteklosti po ugodnih cenah


V podjetju Furlan štedilniki d. o. o. že več kot osemdeset let izdelujemo kvalitetne in učinkovite štedilnike na drva, kombinirane štedilnike, prostostoječe štedilnike itd. Naše poslanstvo je povezati preteklost s sedanjostjo. V moderno življenje vnesti duh preteklega časa in s tem ohraniti spomin na tradicijo. V vseh letih našega delovanja smo uspeli razviti učinkovit in kakovosten proizvodni program, predvsem pa smo se trudili, da bi proizvodnjo štedilnikov združili s pečarstvom. To nam je tudi uspelo. V naši bogati ponudbi štedilnikov boste našli naslednje vrste zidanih štedilnikov: na trda goriva oziroma drva (s pečico ali brez), prostostoječe štedilnike na drva, kombinirane štedilnike, štedilnike s stolpom, centralne štedilnike, vgradne kuhalne plošče in električne pečice, nape in plošče na trdo gorivo. Vsi naši štedilniki na drva so narejeni po naročilu, zato se lahko prilagodimo različnim meram kuhinj. Glede na želje in zahteve kupca, lahko štedilnik na drva s keramičnimi ploščicami.

Štedilniki na drvaštedilnik na drva s steklokeramično ploščo


Štedilnik na drva s steklokeramično ploščo za sproščeno romantično kuhanje


Ker sledimo svetovnim trendom na področju izdelovanja štedilnikov in štedilnikov na drva, smo za vas pripravili novost. Štedilnik na drva s steklokeramično ploščo. V tradicionalni štedilnik na drva smo vnesli element modernosti, ki se je izkazal za zelo praktičnega in estetskega. Samo delovanje steklokeramične plošče se bistveno ne razlikuje od železne. Najbolj vroče je prav nad kuriščem, vendar je vroča celotna površina steklokeramične plošče na štedilniku na drva. Vzdrževanje steklokeramične plošče je hitro in enostavno. Edinstvena pa je predvsem rdeča barva, ko je plošča vroča, ki bo pričarala romantično vzdušje v vaš dom. 


Prostostoječi štedilnik na drva kot ga je imela naša babica


Če si želite v misli pričarati kuhinjo vaše babice in vonj po domačih dobrotah, potem si oglejte ugodno ceno prostostoječih štedilnikov na drva. Prepričani smo, da boste med pestro ponudbo kvalitetnih tradicionalnih štedilnikov na drva, obogatenih z modernimi elementi, našli takšnega, ki bo svoje mesto zavzel v vaši kuhinji. Vsi naši štedilniki so dostopni po izredno ugodnih cenah.

Široka ponudba na naši spletni strani