Štedilniki - tipi

Štedilniki predstavljajo središče vsake kuhinje, saj služijo pripravi hrane, lahko jih pa uporabimo tudi za ogrevanje, če izberemo štedilnik na drva. Cenik je seveda odvisen od izbire, a v podjetju Furlan nikoli ni postavljen nedosegljivo. V spletni ponudbi preverite različne tipe štedilnikov, ki jih ponujamo. Na voljo so:

  • prostostoječi štedilniki na drva (s pečico ali brez),
  • kombinirani štedilniki,
  • štedilniki s stolpom,
  • štedilniki z lončeno pečjo,
  • centralni štedilniki,
  • vgradne kuhalne plošče in električne pečice,

ob tem pa ponujamo tudi visokokvalitetne vgradne kamine na drva, kaminske peči, keramiko ter zidane kuhinje.

ŠtedilnikŠtedilnik kombinirani

Štedilniki na drva kot v starih časih

Prostostoječi štedilnik na drva je krasil kuhinjo marsikatere babice in gotovo v vsakem vzbudi nostalgijo po toploti in domačih dobrotah. Iz takšnega štedilnika se je pogosto dvigala para od kuhanja, prijeten in domačen vonj pa se je širil po celem stanovanju. Če vam misel na štedilnik na drva v spomin prikliče lepe trenutke, ni nobenega razloga, da se ne bi odločili zanj. V podjetju Furlan ponujamo ugodne štedilnike na drva (tudi kombinirane štedilnike), ki bodo ustrezali vaši kuhinji in vašemu življenjskemu slogu.

Kombiniran štedilnik za tiste, ki pričakujejo več

Kombiniran štedilnik pomeni, da se vam ni potrebno odločiti le za štedilnik na drva. Trdo kurivo gotovo prinaša številne prednosti, kot so cenejša uporaba ter možnost hkratnega ogrevanja in kuhanja, a pride kombiniran štedilnik velikokrat prav, kadar želimo nekaj na hitro skuhati ali v toplih mesecih, ko ne želimo še dodatno ogrevati stanovanja. V podjetju Furlan lahko izbirate med sledečimi kombiniranimi štedilniki:

Vsi kombinirani štedilniki so lahko narejen po naročilu, obloženi s keramiko ali kako drugače prilagojeni vašim potrebam in željam. Za naročilo nas kontaktirajte in poskrbeli bomo, da boste v svojo kuhinjo pričarali vzdušje, ki bo vse očaralo.

VEČ O KOMBINIRANIH ŠTEDILNIKIH NA DRVA