Štedilniki na trda goriva, etažni, prostostoječi in mini štedilnik na drva

Štedilniki na trda goriva predstavljajo najprijetnejše, najbolj zdravo, ugodno in tudi najbolj ekonomično kuhanje.

Podjetje Furlan kamini in štedilniki d.o.o. že več ko 8 desetletij izdeluje kvalitetne štedilnike na trda goriva po ugodni ceni s spoštovanjem tradicije in souporabo sodobnih virov energije. Pri njih lahko naročimo izdelavo po meri vse vrste prostostoječih ali zidanih in etažnih štedilnikov na drva, kateri imajo možnost priklopa na dimno tuljavo zadaj ali od leve oz desne strani ter opcijsko:
- brez, z eno ali z dvema pečicama,
- s keramičnimi ploščicami po želji,
- z vgrajenim kotlom za etažno ogrevanje, itd.

mini štedilniki na trda goriva


Poleg štedilnikov na trda goriva oz drva, lahko naročimo tudi izdelavo kombiniranih etažnih štedilnikov na trda goriva po meri: plinskega, električnega, steklokeramičnega, indukcijskega, na trda goriva s standardno opremo ali po želji obloženi s keramični ploščicami. Kombinirani štedilniki lahko na ta način zagotovijp uresničitev različnih želja pri funkcionalnosti kuhinje.


Najpogostejše oblike štedilnikov so na trdo gorivo

Štedilniki na trdo gorivo, niso le najbolj ugodna in najboljša izbira v naših gospodinjstvih, temveč tudi najpogostejše izbira za naše domove.

etažni prostostoječi štedilnik na drva

Vrsta uporabe štedilnikov na trdo gorivo je sledeča:
- klasičen prostostoječi ali zidani na trdo gorivo s ali brez pečice,
- etažni na trdo gorivo s ali brez pečice,
- diagonalni etažni ali s stolpom na drva s pečico, in
- mini štedilnik na drva.


Štedilniki na trdo gorivo v kombinaciji z lončeno pečjo in ležalnimi kamini

Potek kuhanja na trda goriva oz drva je tako v preteklosti, kot danes predstavljal tudi ugoden, ekonomičen in prijeten vir ogrevanja. V podjetju Furlan kamini in štedilniki d.o.o. poleg omenjenih klasičnih prostostoječih štedilnikov na drva, zidanih etažnih, diagonalnih in mini štedilnikov na drva lahko naročimo tudi kombinacijo ogrevanja z njimi na drva v opciji s kotlom za etažno ogrevanje, lončeno pečjo ali ležalnimi kamini po meri.