štedilniki na drvaŠtedilnik na drva s pečico ali brez, a vedno po meri


Štedilnik na drva s pečico
lahko pri podjetju Furlan dobite po meri. Podjetje Furlan ima dolgo tradicijo izdelave štedilnikov, saj delujemo že vse od leta 1929. Naši štedilniki na drva so prava izbira za vse, ki želijo stopiti v korak s časom, a živeti s pridihom preteklosti. Pod našo streho sta se združili proizvodnja štedilnikov in pečarstvo. Furlan produkti ustvarjajo varno okolje, funkcionalnost in toplino. Za naše štedilnike na drva, cene najdete v katalogu na spletni strani: https://furlan.si/prodajni_program/keramika/keramicne_ploscice/.


Štedilniki na drva: s pečico ali brez


štedilnik na drva s steklokeramično ploščoVNovi štedilnik lahko naročite s pečico ali brez, obe opciji pa sta na voljo v različnih izvedbah (tudi na primer štedilnik na drva s steklokeramično ploščo) . Naši modeli obsegajo vse od klasičnega stila, rustikalnega, pa sodobnega stila, keramične ploščice pa lahko izberete kar sami. Štedilnik na drva s pečico bomo popolnoma prilagodili meram kuhinje, zato smo za vas na voljo vse od svetovanja in izdelave, pa do montaže in servisa. Vsi naši štedilniki na drva (cena je odvisna od dimenzij in modela) imajo 5-letno garancijo. Možna je tudi vgradnja kotla za etažno centralno ogrevanje.

Zidani štedilnik na drva s pečico nudimo različne priklope na dimno tuljavo: lahko zadaj ali s strani (levo ali desno). Vse je odvisno od vaših specifičnih potreb.


Ugodna cena za štedilnik na drva


Zavedamo se, da je za štedilnik na drva cena zelo pomemben dejavnik. A pri nas ne velja, da so dobro kvaliteto lahko privoščijo le tisti z debelimi denarnicami. Trudimo se, da naše cene ostajajo konkurenčne, kakovost pa pri tem nikoli ne trpi. Za štedilnike na drva cene, dimenzije in informacije o materialih lahko preverite v našem spletnem katalogu, kjer boste našli tudi fotografije različnih stilov štedilnikov. Za boljšo predstavo nas obiščite v salonu na Dolenjski cesti 354 na Škofljici, kjer vam bomo izdelali tudi idejni 3D izris z novim štedilnikom na drva s pečico.

NE SPREGLEJTE MODERNIH KAMINOV NA DRVANaročite svoj štedilnik na drva s pečico, štedilnik na drva s steklokeramično ploščo ali katerikoli drugi model štedilnika pri nas. V naši ponudbi so tudi moderni kamini na drva in kamini za centralno ogrevanje, pa peči, zidane kuhinje in različna keramika.