Štedilnik - prostostoječi ali vgradni štedilnik?

Štedilnik, tako prostostoječi kot vgradni štedilnik, so danes vse bolj priljubljena izbira. Ne samo, da boste z njim vaš dom prijetno ogreli, hkrati so primerni tudi za kuhanje na plošči ali peko v pečici. Najbolj iskani so zagotovo štedilniki na drva. Zakaj tudi ne? Les je obnovljiv in čist vir energije, poleg tega pa tudi relativno poceni.

Za razliko od samostoječega štedilnika, katerega zunanjost je že povsem izdelana, se vgradni štedilnik zlije z vsakim prostorom. Postavimo ga lahko, kamor želimo ter prilagodimo tudi višino. Zaradi standardnih mer je vgradni štedilnik enostavno mogoče zamenjati s starim obstoječim. Za več udobja pa lahko izberemo tudi kombiniran štedilnik. Za kombiniran štedilnik je značilno, da je v njem možna kombinacija plinskega, električnega, steklokeramičnega, indukcijskega in seveda štedilnika na trda goriva.

kombiniran štedilnik najcenejši vgradni štedilnik

Vgradni štedilnik in kuhalna površina - popolna kombinacija

Vgradni štedilnik je pečica, ki mora biti vedno nameščena skupaj s kuhalno površino. V tem primeru je vgradni štedilnik nameščen neposredno pod kuhalno površino. Tako imate vse na enem mestu - in ves čas pod nadzorom. Jasno razumljive upravljalne enote na prednji strani vgradnega štedilnika vam omogočajo upravljanje z inovativnimi funkcijami pečice in hkrati z različnimi kuhališči.

RAZLIČNE VRSTE ŠTEDILNIKOV (TUDI MANJŠI MINI ŠTEDILNIKI)

Vgradni štedilnik Furlan po meri vaših želja

V podjetju Furlan izdelujemo štedilnike na trdo gorivo. Vse modele izdelujemo po naročilu ter se lahko prilagajamo meram kuhinje. Oprema je standardna ali po želji naročnika. Štedilniki so obloženi s keramičnimi ploščicami po želji naročnika. Nudimo vam kompletno storitev, od svetovanja, izdelave kombiniranega štedilnika, montaže do servisa.

Pod lastno blagovno znamko nudimo kakovostne vgradne kuhalne plošče in električne pečice. V ponudbi imamo plinske, steklokeramične, indukcijske in kombinirane kuhalne plošče, ki so tako kot vgradne električne pečice vse visoke kvalitete in elegantnega dizajna.

Če vas zanima, kje dobiti kakovosten in hkrati najcenejši štedilnik na drva, vas vabimo, da nas obiščete in preverite našo pestro ponudbo. Prepričani smo, da boste našli pravega zase. Četudi bo to mini štedilnik na drva.