Peči, kamini - rustikalnost prilagojena modernemu obdobju

Peči, kamine, štedilnike in kuhinje v našem podjetju proizvajamo že od leta 1929. Peči in kamine proizvajamo in izdelamo v skladu z individualnimi željami naših strank ter na podlagi natančnega izrisa.

Kratek opis ponudbe naših peči in kaminov

peči kaminV okviru naše ponudbe peči, kaminov, delimo peči na lončene, krušne in ležalne kamine. Izdelava po meri, hitri dobavni roki, zanesljiva vzidava, velika izbira pečnic in bogata paleta barv so sestavni elementi ponudbe naših kaminskih peči na drva. Cena peči se določi na podlagi izrisa in materiala. Pri pečeh in kaminih lahko izbirate med modernimi, klasičnimi in rustikalnimi lončenimi pečmi ter pečmi s pečico na trdo gorivo. Cena kaminske peči na drva je odvisna tudi od izbire barve in vzorcev, ki jih uporabimo za izdelavo. Elementi ponudbe lončenih peči dopolnjujejo tudi ponudbo krušnih peči in ležalnih kaminov. Cenik kaminskih peči je dostopen po povpraševanju. V okviru ponudbe peči, kaminov vam glede na prostor prilagodimo in po meri izdelamo moderne, zidane, klasične in rustikalne kamine ter kamine oz kaminske peči v akciji za centralno ogrevanje, zidane kamine s pečico na trdo gorivo ter zidane kamine z ogrevanim sediščem. Na peči in kamine naše izdelave vam nudimo 5 let garancije. Velikokrat vam nudimo kaminsko peč v akciji. Ponudbo peči, kaminov smo dopolnili s ponudbo kaminskih vložkov. Kaminski vložki so ključen sestavni del vsake peči, kamina, saj omogočajo nemoteno in neovirano delovanje kaminske peči. Cenik najdete na naši spletni strani.

Zidane kuhinje, štedilniki in keramika

peči in kaminiPri podjetju Furlan vam ne nudimo zgolj peči, kaminov ampak tudi zidane štedilnike in kuhinje ter keramiko. V ponudbi keramike lahko izbirate med več kot 100 modeli kermičnih ploščic, dekorjev, bordur ter simsov. Širok nabor mozaikov pa si lahko ogledate v našem razstavnem salonu. Tako kot pri pečeh in kaminih vam nudimo 3D izris prostora in izdelavo zidanih kuhinj v kombinaciji z zidanim štedilnikom ali samostojno. V kuhinjo pa lahko vgradimo zidane štedilnike (na trdo gorivo, kombinirane, s stolpom, z lončeno pečjo, centralne), vgradne kuhalne plošče ali električne pečice in kuhinjske nape.

NA VOLJO TUDI ŠTEDILNIKI NA DRVA PO AKCIJSKIH CENAH