Vgradni kamini za centralno ogrevanje - sodobno bivanje s pridihom preteklosti


Če želite učinkovit in kvaliteten kamin za centralno ogrevanje, smo v podjetju Furlan štedilniki d. o. o. pripravili za vas pestro ponudbo vgradnih kaminov in kaminov za centralno ogrevanje. Ker se zavedamo, da je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, smo za vas na voljo tudi za strokovno svetovanje pri nakupu. Izdelujemo kvalitetne in estetske kamine, in to že več kot osemdeset let. Dolga leta izkušenj nam pomagajo, da za vas izdelamo le najboljše vgradne kamine za centralno ogrevanje. Ne glede na to, kako zahteven je vaš okus in kakšno ceno ste pripravljeni plačat, poskrbeli bomo za kvalitetno izdelavo in montažo. Združujemo tradicijo s sodobnostjo, zato smo prepričani, da boste pri nas zagotovo našli, kar želite. Cenik vgradnih kaminov si lahko ogledate v spletnem katalogu na naši spletni strani: https://furlan.si/.

Kamini za centralno ogrevanjeKamini za centralno


Kamini za centralno ogrevanje bodo znižali siceršnje stroške ogrevanja


Kamini za centralno ogrevanje so izredno dobra investicija, saj bomo z njim ogrevali celoten prostor in prihranili pri stroških ogrevanja. V kamin za centralno ogrevanje vgradimo kotel ter ga povežemo s centralnim ogrevanjem. Na ta način lahko ogrevamo radiatorje pa tudi tla pri talnem ogrevanju. Vsi naši kamini za centralno ogrevanje nudijo priklop na centralno omrežje in imajo nastavljiv dovod zunanjega zraka pod rešetko kurišča, pa tudi sekundarni zrak za optimalno izgorevanje. Kaminski vložki so na voljo v različnih modelih, in sicer: ravni, kotni, tristranski ali tunelski kaminski vložki.

VEČ O VGRADNIH ŠTEDILNIKIH


Ugodne cene kaminov za centralno ogrevanje v našem aktualnem ceniku


Ker se zavedamo, da je tudi cena vgradnega kamina pomemben dejavnik pri odločitvi za nakup vgradnega kamina za centralno ogrevanje, vključno s kvaliteto, smo za vas pripravili ugodno ceno za naše kamine. Cenik kaminov si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v našem salonu. V svojo kvaliteto smo stoodstotno prepričani, zato vam na vse vgradne kamine za centralno ogrevanje in ostale izdelke nudimo kar petletno garancijo.