Kombinirani in vgradni štedilniki na trdo gorivo za prijetno in domačno kuhinjo

Kombiniran štedilnik

V podjetju Furlan štedilniki boste našli pestro izbiro kombiniranih štedilnikov. Kot že samo ime pove, gre za štedilnike, kjer je možna kombinacija plinskega, električnega, steklokeramičnega, indukcijskega in štedilnika na trdo gorivo. Kombiniran štedilnik je idealen predvsem za poletne mesece, ko lahko brez dodatnega segrevanja prostora hitro pripravite kosilo ali večerjo. Vsi naši kombinirani štedilniki so narejeni po meri in se bodo popolnoma prilegali vašemu prostoru. Sami poskrbimo za vse, od izdelave, svetovanja, montaže do servisa. Kombiniran štedilnik lahko po želji tudi obložimo s keramičnimi ploščicami. Izbirate lahko med različnimi kombiniranimi štedilniki: brez pečice na trdo gorivo, s pečico na trdo gorivo, kotni kombiniran štedilnik brez pečice na trdo gorivo, kotni s pečico na trdo gorivo.


Estetsko dovršeni vgradni štedilniki za še tako zahtevne okuse


V naši ponudbi pa boste našli tudi estetsko dovršene in trpežne vgradne štedilnike, ki imajo v primerjavi s prostostoječimi kar nekaj prednosti. Kadar smo prostorsko omejeni, je vgradni štedilnik idealna izbira. Popolnoma se bo zlil s preostalo kuhinjo, saj so mere vgradnih štedilnikov navadno enake meram prostostoječih. Postavimo ga lahko, kamor želimo. Vsi naši vgradni štedilniki so estetsko dovršeni in bodo v vaši kuhinji videti odlično. Če izberete vgradni kombinirani štedilnik pa boste lahko tudi izbirali med poljubnimi načini kuhanja.

PREVERITE TUDI KAMINE


vgradni štedilnikŠtedilnik na trda goriva za centralno ogrevanje - prijetna toplina v vašem domu


Pohvalimo se lahko tudi z zmogljivim štedilnikom na trda goriva za centralno ogrevanje. Izbirate lahko med različnimi modeli, tradicionalnimi ali modernimi, v različnih dimenzijah. Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri. Da se boste lažje odločili za primeren štedilnik na trda goriva za centralno ogrevanje, pa vam ponujamo tudi možnost 3D izrisa. Štedilnik na trda goriva za centralno ogrevanje bo v vaš prostor prinesel prijetno toplino pravega ognja. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/furlan-stedilniki/stedilniki