Kamini za centralno ogrevanje na drva


Kamini za centralno ogrevanje so le del naše bogate ponudbe kaminov, zidanih štedilnikov in peči. V podjetju Furlan z izjemno dolgo tradicijo skrbimo za odlično opremo in proizvodnjo na najvišji ravni. Izdelujemo toplovodne kaminske vložke različnih zasteklitev in velikosti, prav vsi pa nudijo priklop na centralno omrežje. Kamini za centralno ogrevanje cenik in informacije o lastnostih so dostopni v naših katalogih.

PREVERITE TUDI VGRADNI ŠTEDILNIK NA DRVA


Kamini za cantralno ogrevanje različne izvedbe


Ponujamo široko paleto toplovodnih kaminskih vložkov. Vsak naš kamin na drva za centralno ogrevanje nudi priklop na centralno omrežje in ima nastavljiv dovod zunanjega zraka pod rešetko kurišča. Prav tako nudi sekundarni zrak za optimalno izgorevanje. Gre za vrhunsko kvaliteto, ki jo zagotavljajo leta in leta izkušenj, kjub temu pa je za naše kamine za centralno ogrevanje cena nadvse konkurenčna in primerna izdelku.

kamini za centralnokamini za centralno ogrevanje

Toplovodne kaminske vložke lahko dobite v različnih izvedbah: ravni, kotni, tristranski in tunelski; vse je odvisno od specifičnih potreb za vaš prostor. Ker nudimo toliko različnih modelov, boste zagotovo zašli kamin na drva za centralno, ki bo pravi za vas. Na vse proizvode vam nudimo tudi 5-letno garancijo.


Harmonija tradicije in sodobnosti


Furlan deluje že od leta 1929 in smo podjetje, ki vedno stopa v korak s časom, a ohranja duh preteklosti. Zato se vračamo v naravno in k vsemu, kar je naravno, kar velja tudi za našo proizvodnjo kaminov za centralno ogrevanje. Cenik naših proizvodov najdete na spletni strani, kjer boste našli katalog vseh naših štedilnikov in kaminov. Izdelujemo raznolike moderne kamine na drva, štedilnike na drva s pečico, kombinirane štedilnike, krušne peči in še in še. Veseli bomo tudi obiska v našem razstavnem salonu na Dolenjski cesti 453 na Škofljici, kjer si lahko ogledate in nas povprašate o kaminih za centralno ogrevanje, ceni in drugih informacijah. Naredili vam bomo tudi idejni 3D izris vašega prostora, tako da dobite realen vploged v nov izgled prostora in elementov.