Kamini - slike za navdih

Kamini - slike lepo opremljenih prostorov so zmeraj dobrodošle, saj lahko predstavljajo pomemben navdih pri opremljanju stanovanja. Enako je pri kaminih. Slike nam pomagajo pri odločitvi za nakup, pri izbiri za kamin iz kamna, kamin na trda goriva, vgradni kamin na drva, kamin za centralno, kamin za dnevno sobo ali drug prostor, saj nismo vsi notranji oblikovalci in potrebujemo nekoliko pomoči. Prav zato smo v podjetju Furlan za vas pripravili pestro izbiro slik kaminov, ki vam bodo pomagale do lažje odločitve. Pobrskajte med prekrasnimi slikami kaminov za navdih, dodajamo pa še več informacij glede kaminov iz kamna, kaminov na trda goriva, kaminov za centralno, kaminov za dnevno sobo ipd.

Kamin

Prednosti kaminov na trda goriva

Obstaja več pozitivnih lastnosti kaminov na trda goriva, med katerimi naj izpostavimo:

  • manjše stroške: v primerjavi s plinskimi kamini so kamini na trda goriva običajno povezani z nižjimi stroški ogrevanja,
  • kvalitetno izdelavo in hitre dobavne roke,
  • za prižig ne potrebujemo elektrike,
  • izjemno primerni so kot kamini za dnevno sobo,
  • romantično vzdušje: kamini na trda goriva gotovo pričarajo nepozabno razpoloženje.

Za lažjo estetsko odločitev preverite tudi galerijo slik kaminov na naši spletni strani.

Naj vas prepričajo kamini za centralno ogrevanje

Kamini za centralno ogrevanje združujejo vse prednosti klasičnih kaminov in centralnega ogrevalnega sistema - toploto in lep ambient. Kamin za centralno ima kotel, ki ga povežemo na radiatorje in talno ogrevanje ter tako še bolj izkoristimo vse prednosti kaminov, centralno ogrevanje pa je tudi enostavno in varčno. Pri tem ohranimo vso lepoto klasičnega kamina. Slike na spletni strani prikazujejo nekaj možnosti. Ob tem za vas pripravimo tudi 3D izris kamina za lažjo prostorsko predstavo, preverite pa lahko tudi druge slike kaminov ter si pomagate do lažje odločitve za primeren dizajn. Vse dodatne informacije lahko preverite na spletni strani ali nas kontaktirajte.

VEČ O KAMINIH ZA CENTRALNO OGREVANJE